Anna_feerie

Ідеальний нюдовий олівець на осінь

Ідеальний нюдовий олівець на осінь

Я давно шукала помаду або олівець шоколадно-кавового відтінку, щоб він був виразним, при тому підходив на кожен день. І ось я його знайшла - і це просто ВАУ! Знайомтесь, гелевий олівчик з нової серії Parisa Cosmetics Stay Nude, що мене підкорив.

Ідеальний нюдовий олівець на осінь
Ідеальний нюдовий олівець на осінь
Ідеальний нюдовий олівець на осінь

В мене номер 717 і це такий складний відтінок, в якому є і коричневий, і фіолетовий, і трохи рожевого - що я аплодую технологам, які його створили👏. На свотчі виглядає трохи теплішим, ніж є в житті - на моїх губах він більш холодний (і мені це дуже подобається😍). Відтінок такий глибокий, виразний, що тепер постійно хочеться використовувати саме його в макіяжах)).

Причому він може слугувати і в якості контуру, і як повноцінна помада. Тут окремо зупинюсь, адже олівець дуже легко та м'яко лягає на губи, не сушить їх та феноменально тримається.

Так-так, саме феноменально - я спробувала потерти свотч - і нічого не сталося! Тож з цим олівчиком можна їсти, пити, не переймаючись, що він кудись убіжить. Змивається тільки гідрофільної олією (але будьте готові добряче потерти) або міцелярною водою (цей спосіб мені більше сподобався, головне прикласти ватний диск з міцеляркою до губ і потримати секунд 20, тоді демакіяж проходить добре).

В мене тепер тільки одна проблема: як не скупити всю серію, адже олівець, що ідеально виглядає, чудово носиться, не сушить губи та коштує не як крило літака - це справжній скарб!))