KsuLv

З Nivea ти повністю забудеш про сухість губ!

З Nivea ти повністю забудеш про сухість губ!

Всім привіт! 🤗

Вперше сухість губ почала турбувати під час прийому системних ретиноїдів (іф ю ноу вот ай мін). Коли відмітила косметичний ефект, який давав надію, що мої старання не дарма, відмітила що мої губи відлущуються кусками, тріскаються, кровоточать (неприємне естетичне явище). Очі сухі, а пити воду хочеться постійно (не могла вийти з дому без води, бо здавалося зомлію 😅).

Розпочався пошук якісного зволоження, яке не потрібно було поновлювати кожні 15 хв.

Вибір впав на бальзами для губ Nivea. Спробувала різні види: Оригінальний, а також бальзами з spf, що є знахідкою для літа (Інтенсивний захист і Акава турбота).

Який же саме Nivea обрати?

Тут все залежить від того, наскільки сухі губи і яка пора року.

✅ Для тих, хто проходить терапію системними ретиноїдами, рекомендую обирати оригінальний (NIVEA Original Care 24H), він у порівнянні з іншими має найбільше зволоження і саме він врятував мої губи під час прийому системних ретиноїдів!

✅ Для тих, хто хоче гарне зволоження і spf-захист я рекомендую обирати NIVEA Lip Care Hydro Care або NIVEA Lip Care Med Protection. Саме на ці бальзами я перейшла після того, як закінчила прийом системних ретиноїдів. Хочу підкреслити один момент! За моїми власними спостереженнями можу сказати, що саме бальзами Nivea подовжують носіння перманенту губ (попереджчи його вигорання на сонці, що не скажеш про мої брови, на які я не наносила spf 😔). Моєму перманенту вже 2 роки, а виглядає не гірше, ніж свіжий!

Отже, дівчат, хочу підкреслити що ВСІ представлені бальзами мають чудове зволоження і гарну стійкість. Після тривалого часу використання у різні періоди, я відмітила певні відмінності про які вам і розповіла. Сподіваюсь, було цікаво 🫶

З Nivea ти повністю забудеш про сухість губ!