Maybelline Lifter Gloss: чи виправдана така популярність?
Я не розуміла моду на цей блиск і навіть не хотіла його пробувати, але потім вирішила, що МЕНІ ТРЕБА саме той відтінок, якого в Україні немає
Скажу чесно: я повелась на гіалуронову кислоту у складі😂 хоч там лише її сіль)))
Спочатку вирішила взяти відтінок 002 Ice, бо кольорові блиски не люблю - надаю перевагу олівцям і помадам. А блиск - це те, чим я можу намагатись навіть вночі.
Потім побачила відгук Strange Love на цей нереальний 21 колір з грайливою назвою Gummy Bear і зрозуміла: хочу собі саме його.
Коли робила замовлення, якраз зʼявилися ще новенькі відтінки: 23 Sweet Heart та 24 Bubblegum, яких у продажі в Україні теж немає. Але переміг цей солоденький 🧸💗
Пройдемося по характеристикам.
Обʼєм - 5,4 мл, що є доволі непогано.
Запах - мені майже ідентичний з помадами Vinyl Ink - солодка шоколадна цукерочка.
Дизайн - ну тут слова зайві. Як на мене, пакування дуже гарне, зручне та мінімалістичне.
Аплікатор - справді величезний😍 дуже зручно наносити. Дозатор працює справно і зайвого не набирає - однозначний плюс.
Виглядає на губах дуже привабливо, створює мій улюблений дзеркальний ефект. Колір - легка рожевинка, майже прозорий. Я дуже люблю саме такі «дівчачі» кольори блисків, вони якісь особливо класні) «Болячкою» подібних відтінків є те, що іноді вони можуть збиратися в жахливу білу полоску між губами, але тут такого немає.
Додаю свотч на руці. Фото на губах не буде, бо я після чистки і це не той випадок, коли хочеться фоткати свою пориоральну зону🙂
Відчувається дуже комфортним! Мене гарно зволожує і помʼякшує, але я поновлюю ~ кожні 1,5 години, бо мені здається, що його недостатньо. Продукт не вибирається губами, як олія, а залишається на місці протягом всього часу носки. Тобто це класичний блиск для губ, але з доглядовими властивостями.
Загальні враження - мені сподобався! Але по суті це просто блиск, і як для Maybelline мені здається, що ціна трохи завищена) а особливо, якщо брати такі рідкісні відтінки. Я б взяла собі ще відтінки 23 і 24, але тільки за умови знижок і якщо вони зʼявляться в продажу в Україні (а я в цьому сумніваюся). Вам теж раджу брати, але на знижках)
Тому насолоджуюсь своїм ведмедиком і дякую Оленці, що вона показала такий неймовірно гарний колір.🩷
Коментарі (0)