Alyona Fedyk

Кутаюсь в ніжність...

Кутаюсь в ніжність...

Пам’ятаю, як цей мініатюрний флакон з’явився в мене вперше, коли подруга розчарувалась в ньому, обравши всліпу. “Береш?” – хм, звичайно, беру, навіть без затесту, бо це ж Нарцисо. Як я помилилась, коли думала, що він матиме той самий вайб, ту ж тематику, що Пудре… Він абсолютно інший – солодкий, пряний, теплий, сексуальний, звабливий. Він – це про дорослість, про жіночність та про впевненість в собі.

Тоді мініатюра лежала в мене більше року, бо я не могла зрозуміти цей аромат. Мені здавалось, що це щось нетипове для мене, що я так ніколи “не звучала”) Це не я. Але через тривалий час, який змінив нас всіх, я знайшла Narciso Rodriguez For Her Pure Musc у себе в косметичці і дала йому другий шанс.

То чим же пахне Narciso Rodriguez For Her Pure Musc?

Мускус, квіти, кашмеран… А більше нічого і не потрібно, бо ці три ноти височіють навіть над уявною композицією, яка, маючи б мільйон найдорожчих акордів у світі парфумерії, не звучала би так насичено, яскраво та об’ємно. Тут відчувається і солодкий аромат ладану, який має легкий східний мотив, і ніжні ноти білих квітів, і теплий, пряний кашмеран… Але мускус – він заворожує. Складний, вершково-солодкий, з дорогим шкіряним і пудровим звучанням. Я наче закуталась в величезний шерстяний світер, який гріє та змушує відчувати себе в безпеці й комфорті.

За рахунок глибини аромату, він має й чудову стійкість. Мініфлакон доповнений розпилювачем. Його зручно брати з собою, але я цього не роблю, бо парфум дійсно залишається на шкірі, на волоссі, на одязі дуже тривалий час. В Pure Musc є все, щоб божевільно його полюбити.

І чому цей аромат так вабить мене з приходом осені?.. Відповідь вже очевидна. Просто він чудовий, а осінь робить його ще прекраснішим🍁