Anna_feerie

Макіяж для зелених очей

Макіяж для зелених очей

Всім привіт!) Сьогодні хочу розповісти про маленькі художні хитрощі, які значно спрощують життя. Одразу дисклеймер: я проти різноманітних типувань зовнішності та жорстких обмежень в плані використання якихось відтінків або технік в макіяжі - адже будь-який можна гармонійно вписати в образ. Та є деякі кольори, які здатні підсилити глибину зелених очей - про них і піде мова далі.

Макіяж для зелених очей
Макіяж для зелених �очей
Макіяж для зелених очей

Але основне, це базові кольори, які знаходяться біля центру - жовтий, синій та червоний. При змішуванні їх між собою (+додавання білого) можна отримати мільйони відтінків, про які не знає навіть Pantone 🤣.

Кольорове коло використовують не тільки художники, а й дизайнери, стилісти, візажисти та маркетологи. Бо взаємодія кольорів мід собою - це справжня наука🤓. Ми ж тут говоримо про б'юті, тому переходимо до найцікавішого - а саме, які відтінки пасуватимуть зеленооким.

Найбільш контрастними (такими, що підкреслюють одне одного) є компліментарні відтінкі - вони розташовані навпроти одне одного. Якщо ми подивимося на зелений сектор, то побачимо, що навпроти нього розташований червоний. Тобто саме на фоні червоного зелені відтінки будуть мати найбільш виграшний вигляд.

Відтінки справа (помаранчевий) та зліва (пурпуровий) також беремо до уваги)). Не лякайтесь, я не буду пропонувати вам робити вампірський мейк - хоч з червоним можна чудово поексперементувати🙃. Та ми все ж трохи розширимо нашу палітру.

Тут головне саме кольорова складова, тож немає необхідності в геометричних візерунках чи стразах.

❤️ Червоний (сюди включимо і рожеві відтінки, адже рожевий=червоний+білий, а також бордові та малинові).

Окрім відтінків апельсину це ще й теракот, всі руді кольори, бронза та золотаві.

Фіолетовий, марсала, винний, лавандовий, ліловий та їх варіації.

Коли я готувала матеріал для цієї статті, то зрозуміла, що більшість моїх макіяжів базуються саме на цих кольорах (дуже мені подобається, як класно виглядають з ними очі).

Звісно, макіяжна поліція до вас не приїде, якщо ви оберете й інші відтінки, тож це абсолютно прийнятно та не заборонено😁. Наприклад, з бірюзовими тінями мої очі стають світлішими, що також цікаво та красиво.

Не бійтеся додавати кольору, експерементуйте, робіть яскраві стрілки або губи - вам можна все, що підіймає настрій та додає впевненості в собі! 😘.