Glambee galaxy powder highlighter palette
Коли мрієш про Dior, а грошей вистачило тільки на Glambee😂
Я ганялася за цією палеткою доволі довго, бо її постійно не було в наявності. Один час я навіть думала, що її зняли, а потім випадково знайшла, ще й з кешбеком 80%. Після цього вона постійно є в наявності в магазинах, дякую 🫠 👍🏻
Палетка має симпатичне пакування, яке закривається на магнітну кришку. Але що могло статися у мене? ІЗ ВСІХ ПАЛЕТОК Я ОБРАЛА САМЕ БРАКОВАНУ 👍🏻 на моїй магніту немає. Але це мене не сильно засмучує, бо продукт розкішний.
Загальний обʼєм - 9 грамів. Має три ревіли з різними відтінками: білий, рожевий і золотистий (типу шампань).
Помол дуже дрібний, зовсім не пилить. Всі три відтінки виглядають гарно, без яскраво виражених блискіток. Я люблю саме такі хайлайтери, які не просто блищать, а вполіровуються у шкіру і роблять ефект сяйва зсередини. Цей саме такий.
Ступінь покриття можна варіювати від легкого і дуже делікатного до «свічусь так, що видно з космосу».
Палетка має приємний шоколадний аромат 🍫
Мені найбільше подобається змішувати всі три ревіли між собою і таким чином наносити хайлайтер. Виглядає дуже гарно, тримається цілий день. Загалом палетка мені сподобалась, я не знаю, чи є сенс купувати дорогий хайлайтер? Тільки для краси в щоб себе порадувати, хіба що) але в цілому цей варіант - ідеальний на кожен день 👌🏻 Коли не дорого і гарно, та ще і якість не страждає.
Єдина претензія - це склад, в якому є тальк та мінеральна олія. Але зазвичай в таких продуктах (хайлайтер, румʼяна, тіні) мене ці складові абсолютно не тригерять.
Рекомендую в собі обовʼязково візьму на повтор. Сподіваюсь, що цю палетку не знімуть з виробництва.
Дякую за увагу 🫶🏻
Коментарі (0)