lyuba_belllaaa

Порожні банки літа (ю-ху, є місце для нових)

Порожні банки літа (ю-ху, є місце для нових)

Тут всього потрохи, почну з тушей для вій.

Diorshow Iconic Extreme - щіточка саме така як я люблю, і туші Діор мене раніше не розчаровували. Але ця - це повний провал. Вона дає ефект ламінації для вій - тоненькі чорні війки. При нашаруванні ситуація не міняється, вони такі ж тоненькі, але дуже чорні. Змивається теплою водою - дуже легко - хоч якийсь плюс. До речі, майже не сохне - відкрита упаковка пролежала більше 9 місяців і вона досі волога і добре профарбовує.

Max factor Masterpice Max - одна з моїх улюблених тушей. Але, в магазині я умудрилась обрати зовсім сухий екземпляр (привіт тим, хто відкриває упаковки щоб поглянути на щіточку 😂). Тому, на жаль, мущу попрощатися з нею.

Порожні банки літа (ю-ху, є місце для нових)

Відома маска Glamglow Supermud - дуже її любила довгий час. Ці маски мають якусь дуже класну формулу кислот і глини/чи лікувальних грязей - яка гарно освіжає і освітлює шкіру. Ця сама потужна, і якщо 5 років назад вона мене просто освіжала - то тепер вона разом з освітлення витягує всі соки з моєї шкіри. Такий собі дементор) Також, її треба використувувати вчасно - ця трохи застоялась і у ній утворились якісь волокна із цих самих грязей. Вони забивали носик і я вирішила не добивати її прямо до кінця.

Маю кілька мініатюр інших масок Glaglow- тому сподіваюсь знайти щось інше і м'якше.

Bielenda Skinclinic 10% niacynamid - я люблю ніаміцидин, він гарно і м'яко пдсушує щомісячні висипання. Ця сироватка збагачена додатково альфа арбутиновою та лактобіоновою кислотою - і я ризикнула нею користуватись влітку. Загалом - непогана, але є потужніші і м'якші. З мінусів - вона відчуваєься липко на моїй шкірі, наносити її могла лише на ніч. Більше не куплю.

Мініатюра Ren Clean Skincare Ultra Moisture Day Cream 15 мл. Всім хороший крем - запах трав, текстура (як топлене масло), економічність. Але який же він нудний.

Можна так взагалі казати про крем? 😆

Правда, він дуж базовий і без спецфектів. Мені хочеться чогось більш зволожуючого на день під санскрін. На жаль, цей крем СПФ не має, хоч і денний. 15 мл тривали близько 3 місяців, невиносимо нудно).

Чоловіий гель для душу Amouage Reflection. Знайшла у коробці з під подарункового набору у чоловіка, і використовувала у подорожах. Запах - свіжий, пряний- зелено-кардамоновий. На жаль та тілі не лишається. 60 мл гелю тривали вічно (там дуже економічний дозатор) - більше року - а подорожую я дууууже багато. Яка я була рада його завершити))) До речі, він майже не піниться - і не сушить шкіру. Добре, інакше його ціну було б зовсім не виправдати.

Ziaja Ananasowy Trening Skory Energetyzujaco-Nawadniajaca Mgielka Do Ciala Z Kofeina - спрей для тіла.

Скажіть, як можна їхати через Польшу і нічого косметичного звідти не привезти? От і я так завжди роблю, купила цей спрей на довгій стиковці, бо був недорогий. Пахне він дуже бадьоро, має трішки масляну фазу, і його треба струшувати перед використання. Зволоження дуже слабке, але я його використовувала для масажу і це було ок. Більше не куплю, на мою думку він просто займав місце на поличці.

Darphin Hydraskin Rich Cream - це крем, який ніколи не підводить. У мене зневоднена щкіра, і якщо її не зволожувати достатньо - матиму зморшки і тьмяність. Буває таке, що просто не знаєш чим намазатися і тут завжди допомогає Дарфан. Зранку шкіра зволожена і наповнена - але ніколи не забита і обтяжена. Тонкий запах квітів і гарна легка текстура. Купуватиму ще і ще, поки він допомогає.

Kiehl`s Creamy Eye Treatment with Avocado -цей крем тримав у порядку мою шкіру навколо очей кілька років. На жаль, перестав допомагати. Роки роботи за комп'ютером і останній півтора роки коли ніс весь час у телефоні перевіряє новини, погано відображаються на шкірі навколо очей. У мене ця зона стала дуже втомленою,+ мала кількість підшкірної жирової тканини саме там (жирової тканини у інших частинах тіла чомусь є достатньо😆😂) потребують інакшого догляду.

Зараз тестую 2 інші креми, вони кращі - а з кільсом прощаюсь. До речі, у нього дуже цікава текстура - густа і масляна - її треба гріти на пальцях перед нанесенням - інакше вона надто тягне шкіру.

Jan Marini Physical Protectant tinted - алілуя, ти закінчився. Більше писала про нього тут https://club.makeup.com.ua/post/15700/, ні за що не повторю. Крем може і хороший, але зовсім не підходить моїй шкірі.

Закінчила 2 пафуми. За рік я легко використовую 120-150 мл, але ці два були улюблені. Вже маю великі флакони на заміну обидвом.

Rituals Roze de Shiraz - випадково купила мініатюрку і яка ж вона класна! Густа насичена зелена троянда і трішки гіркуватий присмак ревеню. Люблю-люблю! На жаль, стійкість триває 2-3 години.

Burberry My Burberry Blush - на хвилі захоплення творчістю Курджукяна вирішила спробувати цей аромат. Класний, округлий фруково- квітковий запах. Жасмин і ще якісь білі квіти (вістерія?) витягує його з банально фруктового у якийсь дуже приємний елегантний запах на щодень. Які ж у нього небанальні аромати! Для мене це еталон зорошого смаку, коли з відомих інгрідієнтів ти створюєш такий шедевр.

Gliss Kur рідкий шовк експрес кондиціонер для волосся. Для мене у 20 років це була революція - маюуть це був мій перший кондиціонер. Волосся була просто копна, і він допомагав його краще розчесати, і давав блиск. На хвилі ностальгії купила флкон - і зараз бачу що нічого, кпім силікону кий полегшує розчісування спей більше не дає. Він навіть трохи підсушує волося - за рахунок чого він стає обємним. Запаз тмає досить сильний і стійкий і через рік намагань його атки використовувати він летить у смітник.

Opi Infinite shine - найдивніший лак у моєму житті. Це праймер, але він повністю зникає з нігтя через 3-4 дні посля покриття. Вбирається у поверхню, але якось нерівномірно. Якась магія, але не з тих, ліпшіших. Термін придатності підійшов, тому прощаюсь - використала його мабуть 10 разів загалом.

Чи любите ви закінчувати банки?

Слідкуєте за термінами придатності?