Олена

Ідеальна бамбукова зубна щітка

Ідеальна бамбукова зубна щітка

Мене завжди цікавило свідоме споживання. Зубну щітку рекомендують змінювати мінімум кожні пів року, тож за одне життя людини збирається чи малий запас поюзаних зубних щіток. Це гори мусору, які ніколи не закомпостуються. Весь цей "подарунок" нащадкам завжди лякав мене, і тому кожен раз коли є можливість хоча б спробувати мінімізувати сміття я завжди це роблю.

Це був перший тип щіток, який я купила у цього бренду.

Плюси

+ бамбуковий тримач, що розкладається

+ дуже м'яка щетина, ака не роздирає ясна

+ відсутність усяких пластинок замість щетини

Мінуси

- щетина все ще пластикова, а отже не біорозкладна

- бамбук збирає плісняву.

Пліснява - це найпоширеніше побоювання усіх, хто ще не перейшов на бамбук. Чесно скажу, що бамбук збирає плісняву, як і будь-який інший вид матеріалів. Ці щітки не покриті нічим, що більш безпечно для природи, але коли вони стоять у склянці та туди потроху стікає вода, там формується чудове середовище для розмноження всього і плісняви теж. На своєму невеликому досвіді, можу сказати що єдиний спосіб уникнути плісняви в ванній це постійно тримати двері відкритими і не дозволяти членам сім'ї по довгу митися в гарячій воді. - що звісно практично не можливо)

Вони були хороші, але не ідеальні, деякі з них назбирали на тримач плісняву. Плісняву я відмивала, зішкрябувала і покривала акриловими фарбами. Але через те що з часом в стаканчику формується калюжа трохи плісняви вертається у мокрі місця знову. Тепер я використовую їх лише для подорожей.

Вона трохи жорсткіша ніж попередня, але набагато м'якіш аніж звичайні орал бі і тому подібні.
Чистить ідеально, серйозно, без жодних реклам. Звичайна форма залишала трохи наліт назубах особливо кутніх - ця ж чистить буквально до скрипу
+ бамбуковий тримач, що розкладається
+ відсутність усяких пластинок замість щетини
+ ще більш крутий дизайн

Із мінусів залишилалася тільки пластикова щитина.

Куди ділася пліснява? Напевне через те що щітку можна просто поставити на поверхню, волога швидше випаровується і пліснява не встигає завестися.

мені настільки сподобалася ця зубна щітка , що я повторила акційне замовлення. До речі, акція діє в них і зараз тож це хороший привід познайомитися з достойними щітками

Я певний час лікувала свої ясна від паст типу саніно і мене рятував тільки Splat. Зараз я стараюся використовувати не агресивні зубні пасти, постійно звертаючи увагу на почуття моїх зубів. Ця паста має насичений ментоловий запах, але м'який смак. Консистенція трохи рідка. Тюбик не зручно стоїть у ванній кімнаті, він трохи м'який, і кришечка не плоска. Я б не сказала що це якась надзвичайна зубна паста, звичайний середній клас.