Zhukovka

Сяйво зоряного неба на губах ✨

O’BAYS Diamond Lip Gloss

Блиск для губ з діамантовим сяйвом

Вік: 18+
Об'єм: 6ml
Класифікація: міддл маркет
Країна ТМ: Україна
Зроблено в: Україна

Особливості Diamond Lip Gloss від O’BAYS:
- прикрашає губи діамантовим сяйвом;
- гарно виблискує на сонці;
- візуально робить губи пухкішими;
- в палітрі ви знайдете ніжні кольори доповнене насиченим блиском;
- зручний аплікатор забезпечить рівномірне нанесення;
- зволожує губи, запобігає появі лущення та сухості;
- має приємний тонкий аромат.

Той випадок, коли хочеться почати з висновків.
Цей блиск просто неймовірно вдалий продукт, який має бути у сумочці кожної красуні. Ідеально все від початку і до кінця . Дарує мега блиск на вустах✨ Виглядає дорого і спокусливо🤤 Я вражена і точно повторю його !

Блиск випускається у форматі пластикового тюбику в симпатичному , стриманому дизайні . Прозорий футляр з надписом O'bays та чорний ковпачок , що закручується та чудово фіксується , обіцяючи надійне зберігання продукту .
Єдине зауваження - це інформаційна наклейка, котра є і захисною, яка при відкритті тюбику розривається і доступу до інформації після відкриття 0

Аплікатор - звичайна лопатка , зроблена з м'якого матеріалу . Користуватись ним досить приємно. Аплікатор видає достатню кількість блиску на одне застосування. Не мало і не багато .

Аромат цього красеня я вловила , щойно відкривши футляр . Це щось апетитне і солодке , його кортить з'їсти . Мені нагадує шоколадку Twix , а точніше саме смажену карамель , таку тягучу і солодку з додаванням пекарської ванілі. Мммм. Неймовірно смачно 🤤

Я обрала для себе 02. Хочу сказати, що на картинці і в житті це однакові відтінки, на диво, бо трапляється таке досить не часто і завжди хочеться додаткові фото чи свотчі для точної передачі гами. А тут влучне попадання ! Відтінок 02 реально нереально крутий ! Прозоро-рожевий дзеркальний глянець 😍

На фото видно, що блиск від O'bays за текстурою, як класичний ,звичайний блиск . В міру липкий, гелевий, не розтікається, в міру густий.
З часом відчувається чудове зволоження губ, як після доглядових олійок

Поглиблюватись я в нього не буду , адже не вважаю себе експертом і маю свої погляди на деякі компоненти чи їх сполучення. Проте , хочу зауважити, що блиск зроблений на основі мінеральної олії, ось звідки те чудове відчуття зволоження та пом'якшення, також присутній вітамін Е🥑

Paraffinum Liquidum, Polybutene, Calcium Aluminum Borosilicate, Silica, Synthetic Fluorphlogopite, Fragrance, Tocopheryl Acetate, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, BHT, [+/- May Contain: CI 77891, CI 77861, CI 77019, CI 77019, CI 77491]

Як я вже говорила, що аплікатор зручний і одного "замаху" вистачає , щоб нанести необхідну кількість на губи. Лягає блиск обережно , не виступаючи за контур і залишаючи за собою вологий, глянцевий фініш. Виглядає це і справді, як зоряне сяйво . Ефектно і в той же час ніжно , виразно і привобливо !
Я побоювалася , що, на перший погляд, крупні блискітки будуть виглядати дешево. Проте на губах їх зовсім не помітно , а присутнє лише єдине дзеркальне мерехтіння , яке створює ефект збільшених губ 💋
Блиск досить стійкий, тримається близько двух годин на губах, з часом дещо втрачаючи свою глянцевість. Звісно, якщо не перекушувати з ним , хоча солодкій булкі він додасть апетитного карамельного смаку 🤭 Вистачити його має на довго, знову повторюсь, що для повноцінного нанесення вистачає 1 занурення аплікатора .
Ой, ну про нього мабуть говорити можна вічність і все , що я перерахувала вище - то є його плюси 💎
Раджу спробувати цей діамант на своїх вустах 💫