Аквалайнери від Glisten Cosmetics
Огляд на палетку The Artists Palette і порівняння з аквалайнерами Revolution
На День Народження я отримала чарівний подарунок у вигляді палетки The Artists Palette і на додачу палетку дуохромних хайлайтерів Shape Shifter від бренду Glisten Cosmetics. У мене було близько 2 місяців, щоб потестувати ці продукти і сьогодні я готова поділитись своїм (спойлер: дуже позитивним) відгуком.
Зовнішній вигляд і свотчі
Палетка складається з 11 відтінків аквалайнерів: 7 звичайних рефіла і 2 спліт-лайнери.
В палетці є як пастельні так і більш темні, насичені кольори, до того ж є кілька неонових рефілів. Технічної можливості перевірити, чи світяться вони у темряві, в мене не було, але в асортименті у бренду такі лайнери є, тому можливо і ці також світяться.
В рефілі всі лайнери мають глянцевий відблиск, але після нанесення вони набувають матового фінішу. Відтінки щільні і насичені. Пастельні відтінки, які мають в своєму складі велику кількість білого пігменту трохи більше "жують" повіки, але, на мій погляд, ці лайнери варто використовувати лише для графічних елементів, а для великих площин використовуються інші продукти. До речі, аквалайнери чудово наносяться поверх будь-яких тіней або на голу повіку, а так же витримують нашарування.
Великою перевагою такого продукту ще можна назвати його лояльність до помилок. Стерти зайвий елемент, загострити кінчик стрілочки дуже просто за допомогою змоченою в воді ватної палички
Нанесення і інструменти
Щоб нанести такий продукт його треба розвести водою (або фіксатором для макіяжу) до стану ріденької сметанки або гуаші. Для цього я використовую невеличкий флакончик із розпилювачем від якогось пробнику тоніка) Просто заливаю воду, АЛЕ не бризкаю водою прямо в рефіл. Значно більш зручним способом я вважаю використовувати кришку флакончику як стаканчик для води, а в рефіл переносити воду безпосередньо пензликом. Так значно зручніше контролювати кількість води і консистенцію лайнеру.
Для нанесення я використовую пензлики і інструменти з нігтьового відділу. Пензликами з довгим ворсом дуже зручно малювати плавні і тонкі лінії, а маленькими - домальовувати деталі. Для крапочок і кружечків використовую дотси для манікюру - в одному наборі є різні розміри для різних крапочок.
Окремо хочу підняти питання стійкості! Варто розуміти, що цей продукт активується водою і, відповідно, будь-який контакт з водою, дощем, сльозами скоріше за все зруйнує ваш макіяж. Але в мене є декілька порад, як зберігти свій макіяж аквалайнерами:
- Не використовувати лайнер як звичайну підводку - в зовнішньому куточку ока часто може утворюватись сльозинка, під час кліпання або роботи міміки шкіра там збирається в складочки. Навіть стійкі продукти не витримують випробування цією зоною, тому для аквалайнеру це заборонена зона ❌
- Не терти очі ❌ проста і очевидна порада, яка працює для збереження будь-якого макіяжу. В мене є дурна звичка підпирати голову рукою, тому лайнер в зоні скронь зникає доволі швидко
- Підібрати ідеальну текстуру ✅ Надто рідкий лайнер буде розтікатись на шкірі, а надто густий - збиратись в грудочки, підкреслювати складки і лущитись
Макіяжі
І до найсолодшого))
Аквалайнери ідеальні для графічних елементів в макіяжах, самостійних засобів для швидкого і яскравого образу. І у якості експерименту я навіть робила "акварельний" макіяж цими лайнерами
Порівняння із Revolution
Я не можу похвалитись великим досвідом у використанні аквалайнерів, але найпершим подібним засобом в мене були саме ці лайнери від Revolution. І з ними я не змогла подружитись
Навіть в рефілі відно, що вони мають більш суху, я б навіть сказала піщану текстуру, що накладає відбиток і на ефект при нанесенні - ці лайнери більше схильні до лущення і "жамкання" повіки. До того ж, що дивовижно, навіть в яскравих базових кольорах присутня неймовірна кількість білого, який вилазить на поверхню при застиганні плямами.
Набирати і розводити цей продукт складніше, ніж Glisten, чарівним чином з геть рідкого стану вода виттєво перетворюється на пластилінову кашу, тому тут доводиться повозитись. Через таку особливість текстури робити довгі і плавні лінії цими підодками майже неможливо, тому ці лайнери я використовую дуже рідко і для дрібних поодиноких елементів
Висновок
Аквалайнери - це чудовий спосіб зробити швидкий образ або урізноманітніти будь-який нейтральний або кольоровий макіяж. І засоби від Glisten є точно варті вашої уваги, якщо ви хочете познайомитись з подібними продуктами, і почати це знайомство з позитивної ноти
У цього бренду величезна палітра матових, металічних і навіть дуохромних аквалайнерах в різних видах. Ви можете придбати як окремі шайбочки, обрати з готових палеток, так і зібрати власну. У асортименті також є рідкі дуохромні підводки, глітери і ще багато цікавого. Коротше кажучи, справжній рай для любителів яскравих макіяжів
А чи стикались ви з подібними засобами?
Коментарі (0)