Ольга Бабич

Jole Post Acne Retinol Serum - моє знайомство з ретинолом

Це було моє перше знайомство з ретинолом. Дуже багато траплялося мені рекомендацій із цією діючою речовиною на просторах Інтернету. Хтось був у захваті, інших тільки дуже поприщило. Маю інколи висипання, тому насправді довго боялася пробувати ретинол у догляді. Але побачила сашетку від Jole із позитивними відгуками і вирішила ризикнути.

Я придбала сашетку на 3 мл. Виробник обіцяє, що даний засіб очищує шкіру обличчя від слідів пост-панк, освітлює їх, стимулює оновлення шкіри, корегує зморшки, глибоко зволожує.

У складі ретинол, комплекс церамідів та ніацинамід. Виробник каже, що засіб не камедогенний. Застосовувати потрібно 1-2 рази на тиждень. Під час використання слід захищати шкіру сонцезахисним кремом. Є попередження, що може пекти через дію ретинолу.

У складі ретинол, комплекс церамідів та ніацинамід. Виробник каже, що засіб не камедогенний. Застосовувати потрібно 1-2 рази на тиждень. Під час використання слід захищати шкіру сонцезахисним кремом. Є попередження, що засіб може пекти через дію ретинолу.

Застосовувати потрібно 1-2 рази на тиждень. Під час використання слід захищати шкіру сонцезахисним кремом. Є попередження, що засіб може пекти через дію ретинолу.

Застосовувати потрібно 1-2 рази на тиждень. Під час використання слід захищати шкіру сонцезахисним кремом. Є попередження, що засіб може пекти через дію ретинолу. Застосовувати потрібно 1-2 рази на тиждень. Під час використання слід захищати шкіру сонцезахисним кремом. Є попередження, що засіб може пекти через дію ретинолу.

Це рідина має кремову консистенцію, середньої густини. Насиченого жовтого кольору.

Що можу сказати? Сироватка від Jole мені навіть дуже підійшла. Зі своїм завданням вона цілком порається. Сліди пост-панк та невеликі ранки зі скоринкою зникають значно швидше. Реакція моєї шкіри на ретинол була гарною - мене, слава Богу, не посипало :) Обличчя виглядає доглянутим, трохи свіжішає.

Ще з плюсів - оскільки сироватку не потрібно використовувати щодня, маленької сашетки цілком вистачає, щоб протестити засіб і зробити висновки про його дієвість.

Єдиний мінус для мене - це запах. Я читала про цей нюанс у відгуках. Але зазвичай я не вередлива щодо ароматів косметики. Та в цьому випадку навіть я мушу попередити про незвичний шлейф. Не скажу, що прямо гидотний, але він занадто відчутний і це явно не парфуми. Тому краще використовувати цю сироватку наніч:)

Але для знайомства із ретинолом цілком можу рекомендувати.