Пані Валентина

Ліфтинг-крем-флюїд для шкіри навколо очей SPF 10

Ліфтинг-крем-флюїд для шкіри навколо очей SPF 10

Привіт)

По-перше хочу сказати, що дуже вдячна нашому українському виробнику MyIdi за можливість придбати пробну версію продукту, це реально великий плюс.

Що за продукт? Крем-флюїд це крем з надлегкою формою, не жирний, не густий, легко та швидко вбирається шкірою та не залишає сліду, нікуди не затікає та не заважає макіяжу. Саме те що треба, особливо в спеку.

"Засіб потрійної дії надає очам свіжий відпочилий вигляд і ефективно бореться з віковими змінами. З його допомогою ви позбавитеся від набряків, синців і дрібних зморшок."-обіцянка виробника, що я можу підтвердити за 2 тижні використання, саме на стільки мені вистачило пробника 5 мл, користуючись двічі на день) : від набряків мені допомагють тільки фізичні вправи, жоден крем з заявленою дією проти набряків мені не допоміг, а спробувала я їх багато, синців в мене немає, але шкіру під очами флюїд дійсно трохи висвітлює, дрібні зморшки є, флюїд в них "не ховається" та добре пом'якшує шкіру, чи здатен він їх розгладити? не впевнена, якщо маєте досвід з розгладженням зморшок завдяки крему, буду вдячна за зворотній зв'язок))

Отже, крем чудово підходить для щоденного використання завдяки зволожуючим та пом'якшуючим властивостям та натуральному складу, рекомендасьон!)