Пані Валентина

Ліфтинг-крем-флюїд для шкіри навколо очей SPF 10

Ліфтинг-крем-флюїд для шкіри навколо очей SPF 10

Привіт)

По-перше хочу сказати, що дуже вдячна нашому українському виробнику MyIdi за можливість придбати пробну версію продукту, це реально великий плюс.

Що за продукт? Крем-флюїд це крем з надлегкою формою, не жирний, не густий, легко та швидко вбирається шкірою та не залишає сліду, нікуди не затікає та не заважає макіяжу. Саме те що треба, особливо в спеку.

"Засіб потрійної дії надає очам свіжий відпочилий вигляд і ефективно бореться з віковими змінами. З його допомогою ви позбавитеся від набряків, синців і дрібних зморшок."-обіцянка виробника, що я можу підтвердити за 2 тижні використання, саме на стільки мені вистачило пробника 5 мл, користуючись двічі на день) : від набряків мені допомагють тільки фізичні вправи, жоден крем з заявленою дією проти набряків мені не допоміг, а спробувала я їх багато, синців в мене немає, але шкіру під очами флюїд дійсно трохи висвітлює, дрібні зморшки є, флюїд в них "не ховається" та добре пом'якшує шкіру, чи здатен він їх розгладити? не впевнена, якщо маєте досвід з розгладженням зморшок завдяки крему, буду вдячна за зворотній зв'язок))

Отже, крем чудово підходить для щоденного використання завдяки зволожуючим та пом'якшуючим властивостям та натуральному складу, рекомендасьон!)

17 вересня, 2023
Пані Валентина
17 вересня, 2023