Kizza

Хайлайтерні історії

Хайлайтерні історії

Тут буде три варіації формули кремові з тюбика, кремові у відкритій тарі і сухі текстури.

Хайлайтерні історії
Хайлайтерні історії
Хайлайтерні історії

Наношу виключно пальцями по закріпленому тону попередньо розтушувавши на руці. Якщо багато нанести може трохи підз'їсти тональний, пудру, рум'яна, але це в принципі з усіма кремовими продуктами працює. Ношу його вкрай рідко, бо не "дружу" з такими текстурами. Добре нашаровується. Не пахне. При певній спритності можна нанести на суперматовий запудрений тон і не розчинити його (тон).

За чудовий ефект вологої, здорової шкіри, за блиск протягом робочого дня, за делікатність і легкість роботи (якщо наносимо на чисту шкіру, або на тон-сироватку, ВВ чи щось легеньке) ставлю йому 8/10.

Я навіть не знаю, чи ще Мейбелін випускає лінійку Master strobing. Але якщо випускає - то вам ця штука не треба)

Чому?

Скільки б ви не нанесли - цього буде забагато. Сохне він надзвичайно швидко, працювати з ним незручно. А нанести на матовий тон його не можливо через особливість формули. У нього доволі сильна сіро-перлинна база, що навіть якщо ви відвернетеся від сонця, ви не будете сяяти, а будете з сірими щоками. Такі штуки ідеально підійдуть якщо ви не носите тональний взагалі та вам підійде під підтон шкіри. Він навіть ВВ нкзакріплений роз'їдає.

Це доречі мій перший хайлайтер, так, саме ця банка. Тримаю його щоб мазать на ключиці коли літо, або якийсь "декольтований" вихід в світ. 2/10 за те, що до сих пір його не викинула дивимось фінальні свотчі та переходимо до наступних.

Я сподівалпсь, що це буде сухий хайлайтер, а це така не дуже приємна формула, що продавлюєтьмя пальцем. Але він наноситься пензлями і дарує мільйон мерехтливих блискіток. Тримається цілий день, але якщо до когось притулитись обличчям чи місцем де нанесений даний продукт - то слід блискіток, які немов розмножуються буде вести до Вас 🤣🤣🤣

Тони не роз'їдає, з пудрами товаришує, можливо щось в такому форматі і припаде до душі. Цей представник вже давно знятий з виробництва, тому хіба що десь в азійських представниках декоративки можна щось знайти. Міцна 7/10 як продукту, до якого моя рука навіть іноді тягнеться.

Тримається

8.5 грам справжнього задоволення. Я вже про нього писала туть: https://club.makeup.com.ua/post/6275/

Але хочу повторити ще. Носиться цілий день, можна нашарувати до муперблискучого фінішу. Має прозору базу, дружить і з пальцями і з пензлями з усіма тонами і пудрами. Єдине що - на супер вологий тон його не наносьте щільним пензлем - бо будуть п'ятна. З мінусів упаковка що обдерта від часу, а йому від сили півроку, поламана кришечка. По економності він вічний в мене лишень трошки ямка в ньому, і то через те, що випадково тицнула в нього гострою частиною пензля. Люблю і дуже рекомендую всім. Це 12/10, і вас він не розчарує

Компанія Bell увірвалась в наше життя за рахунок приємної ціни та гіпоалегенного складу. Так, як в мене алергії на компоненти бувають дуже рідко, а частину тих компонентів я прям знаю "в обличчя" і їх оминаю - то буду рада почитати як у вас з продуктами даного бренду. А зараз поговоримо про хайлайтер. А точніше підсвічуючу пудру. Я брала через холодний відтінок. Ви знаєте - це дуже делікатний продукт, який вуально наноситься і дуже чемно сяє. Якщо ви не любите блищати як мідний таз, щоб ваш хайлайт було видно за пару сот метрів - то цей продукт саме для вас. Ним можна "переборщити" і лишити собі ледь помітні сірі смуги, якщо прям дуже сильно інтенсивно нанести. Але то треба дуже постаратись. Тому 8.5/10 це прям те що треба.

Це палітра хайлайтерів, що має три відтінка. По рівню блиску щось між Bell і Eveline. Не такий делікатний і нашарувать дасть краще себе. Але до Eveline не дотягує. Свотчиться добре, наноситься теж. Іноді використовую як повноцінну палітру для макіяжу, але то вкрай рідко буває😅 ставлю 8/10 тому, що такого плану палітри серце моє "не чіпають" і рука тягнеться "через силу".

В цю добірку я не пишу про палітру BH Cosmetics, бо я в свій час її активно користувала, вона в мене була "зверху" але зараз вона переїхала в самий низ моїх палітр, і мені її діставати ліньки кожного разу. Але про неї докладний огляд тут: https://club.makeup.com.ua/post/11029/

Зліва-направо: Maybelline,Nyx, Foccallure, Eveline,Bell та трійка Essence.

Які я користую постійно?

Це Евелін, Белл та Фокаллюр. Останній хочу докористувати нарешті і відправити в порожні банки.

Мейбелін та Нікс поки ще полежать в мене в колекції, впринципі вони вже протерміновані, і я їх не на обличчя мажу, а на руках ногах і ключицях реакції (тьфу-тьфу) не було.

Essence хапаю дуже рідко, тільки якщо з ящичка з косметикою кудись пропадають однушки хайлайтів😅🤣

Отакий блискучий допис в мене вийшов.

Макіяжі з ними можна подивитись за картками товарів✨✨✨