Iryna Koval

Daeng Gi Meo Ri Vitalizing

Daeng Gi Meo Ri Vitalizing
Daeng Gi Meo Ri Vitalizing

Червона стрічка у волоссі?

У Південній Кореї так традиційно прикрашали волосся нареченої перед весіллям, а ще саме так перекладається назва бренду Daeng Gi Meo Ri. Корейська косметика Тенги Морі – це не просто гарна легенда, продукція бренду є втіленням стародавніх секретів краси, які століттями застосовували у східній фармакології та косметології.

Регенеруючі засоби з лінійки Daeng Gi Meo Ri Vitalizing вже протягом декількох років залишаються незамінними в догляді за моїм волоссям, саме їх я комбіную з іншими засобами і результат мені надзвичайно подобається.

Регенеруючий шампунь створений з метою профілактики та лікування випадіння волосся. Активні компоненти відновлюють нормальне функціонування сальних залоз, дбайливо очищуючи та тонізуючи шкіру голови.

Сибірська хризантема, гледичія, очеретяний аїр та інші трави, що активно застосовуються у фітотерапії, благотворно впливають на тонус волосся, активізуючи процеси їх відновлення, завдяки чому локони зміцнюються і стають менш сприйнятливими до зовнішнього агресивного впливу.

Засіб має непритаманний шампуню коричневий колір. Одразу видно, що там багато натуральних добавок.

Густий у міру і при цьому чудове піноутворення.

Запах просто чарівний. Насичений аромат трав та коріння, такий натуральний, без хімозної віддушки. Просто як густий відвар лікарських рослин.

Загалом я ніколи не вірила, що шампунь може мати якийсь вплив на регенерацію волосся, але дійсно після регулярного використання я помітила зменшення випадіння і взагалі побачила як відростають маленькі пасма. Крім цього після миття волосся залишається довше чистим, не втрачає об’єм і стає зволоженим та блискучим.

Натуральні рослинні екстракти зволожують, тонізують і насичують волосся та шкіру голови вітамінами, мінералами та мікроелементами, які впливають на стрижень волосся, покращуючи його структуру та надійно захищаючи від агресивних факторів: ультрафіолетового випромінювання, стресових ситуацій. М'які есенції підтримують оптимальний гідроліпідний баланс волосся, завдяки здатності утримувати вологу в клітинах, активізують їх функцію регенерації, тому волосся швидше відновлюється і набуває здорового блиску.

Консистенція у бальзаму густа, колір бежево – сірий. Аромат дуже приємний, якась парфумерна композиція, відрізняється від шампуню цієї серії.

Цей бальзам ідеально поєднується з шампунем Vitalizing Shampoo, він ніби посилює ефект від нього, волосся виглядає ще більш блискучим, ще м'якшим, гладким, шовковистим і рівним.

Daeng Gi Meo Ri Vitalizing - це справжнє джерело життєвої енергії для мого волосся. Я вже не можу уявити свою доглядову рутину без них і рекомендую всім, хто мріє про здорове, сильне і сяюче волосся. Засоби дійсно заслуговують на увагу і впевнена стануть вашими улюбленими продуктами для догляду за волоссям!