YuliHrytskoff

#parfummakeupclub

#parfummakeupclub

Як казав колись всесвітньовідомий засновник модного дому «Діор»: - “Мине час, і ви забудете, у що була одягнена жінка, але запах її парфумів надовго залишиться у вашій пам’яті.”

І я з ним згідна! Бо саме парфуми є тим невидимим аксесуаром, який здатний розповісти про нас все або майже… І як би стильно ми не були одягнуті, які б не мали коштовності чи аксесуари, але тільки вдало підібрані парфуми завершують загальний образ! Ніщо так як парфуми, не здатне задати нам тон настрою, заглибити у спогади, чи надати впевненості…

Що стосується мене – то я страшенний поціновувач красивих ароматів! Я спокійно виходжу з дому ненафарбованою, але без парфуму – ніколи!

Проте, незважаючи на свою любов до нових ароматів, вгодити мені дуже важко, в питаннях вибору аромату я примхлива і прискіплива! І якщо вже якомусь аромату вдалось запасти в моє серце – то це надовго!) Тому – ось топ-3 моїх парфуми, які ніжно люблю всім серцем і хочу розповісти про них більш детально.

Аромат-легенда… Аромат-розкіш… Аромат, який зі мною вже понад 10 років!

Chanel Coco Mademoiselle – без сумніву, самий компліментарний парфум зі всіх, що мені доводилось «пробувати»! Вперше я з ним познайомилась у далекому 2011 році і з тих пір – він завжди зі мною! Скільки у мене вже було флаконів цього аромату, я, мабуть, з точністю не назву, але кожен із них використовую до останньої каплі! А як тільки черговий флакон підходить до закінчення – одразу купую новий, а інколи – ще й із запасом. Це не означає, що я не користуюсь й іншими парфумами, ні, у мене є ще декілька «любимчиків», які використовую в залежності від сезону, події чи настрою, часто купую нові аромати, але Chanel Coco Mademoiselle – мій фаворит, моя найбільша парфумерна любов і моя сама гаряча пристрасть…

Саме тому я й присвятила даному парфуму перше місце серед моїх топ-3 ароматів.

А тепер більш детальніше про сам аромат.

Прем’єра аромату: 2001 рік.

Країна ТМ: Франція.

Зроблено в: Франції.

Стать: для жінок.

Класифікація: елітна.

Тип аромату: квіткові, східні.

Піраміда аромату

Початкова нота: Апельсин, Бергамот.

Нота серця: Жасмин, Троянда.

Кінцева нота: Ветівер, Пачулі.

А тепер – як я чую розкриття та звучання аромату.

Перше розпилення – і в повітря вривається яскравий сплеск цитрусових, здобрений пряно-свіжим бергамотом. За кілька хвилин перші цитрусові акорди починають переплітатися з ніжністю чуттєвої троянди та насиченим звучанням жасмину, - аромат починає відкривати своє "серце". Але коли парфум "сідає", трошки розгубивши верхні свіжі нотки, починає м'яко звучати благородний шлейф, витканий з ніжної, молочної ванілі, бобів тонка, які трошки обтяжуються ветивером та делікатним квітковим мускусом.

Chanel Coco Mademoiselle - це дуже багатогранний аромат, який розкриватиметься різними фарбами в залежності від пори року, теплоти вашої шкіри і навіть настрою, але буде доречний скрізь і всюди, як дорогий і статусний аксесуар! І завжди звучатиме вишукано та солідно... Проте, я найбільше люблю його «носити» саме зимою – коли сніг і мороз… І як же він красиво звучить на хутрі!

Наскільки аромат Chanel Coco Mademoiselle красивий – важко описати словами! Але це справжній Гімн Жіночності! Його варто «спробувати» тільки раз – і ви закохаєтесь навіки!

Їй я присвятила друге місце у рейтингу своїх топ-3 ароматів. Цей аромат зі мною вже другий рік поспіль, але користуюсь ним виключно влітку, бо водичка така ж яскрава, смачна і життєрадісна, як і саме літо! Кількість використаних флаконів – 2)))

Туалетній водичці Moschino Toy 2 Bubble Gum я вже присвячувала окремий відгук (https://club.makeup.com.ua/post/15344/), але в рамках даного допису коротенько продублюю основні характеристики.

Прем'єра аромату – 2021 рік.

Група (тип) ароматів: квіткові, солодкі, фруктові.

Категорія: міддл-маркет.

Стать: для жінок.

Парфумер: Olivier Pescheux.

Країна ТМ:Італія.

Зроблено в Італії.

Згідно опису виробника, піраміду аромату складають такі ноти:

Початкова нота: Італійський апельсин, Італійський лимон

Нота серця: Імбир, Болгарська троянда, Кориця, Персик, Чорна смородина

Кінцева нота: Амброксан, Кедр, Мускус

Цікавим є те, що особисто я розкриття, ноти і звучання аромату чую абсолютно не так і не в такому порядку, як описує виробник. А тепер більш детально про моє ольфакторне сприйняття Moschino Toy 2 Bubble Gum.

Перше розпилення – і в повітря вривається солоденький і надзвичайно приємний аромат фруктової жуйки. Але дана нота зникає настільки ж швидко, наскільки й з’являється! Буквально декілька секунд – перша грайлива асоціація від аромату змінюється на більш благородну – аромат починає розкриватися надзвичайно ніжними, легкими трояндовими нотами. Троянда рожева, свіжозрізана, з тільки їй притаманною делікатністю… Трішки фруктово-ягідної солодкості – це персик і лісова чорниця… А в базі – ніжний квітковий мускус…

Композиція аромату надзвичайно красива і оригінальна – вона грайлива, злегка солоденька, трішки кокетлива і, водночас, ніжна та жіночна. Туалетна вода має своє особливе емоційне навантаження – заряджає, дарує позитивні емоції та підіймає настрій!

Туалетна водаMoschino Toy 2 Bubble Gum -прекрасна! У всіх її нотах і проявах… Оригінальна, грайлива, солоденька, ніжна і жіночна! Якщо ви любите ніжні та делікатні трояндові, фруктово-ягідні аромати, то дуже рекомендую звернути увагу на рожевого ведмедика від Moschino!

ZARA Nuit – це парфуми, що підкорили мене з першого вдиху! Теплий, в міру солодкий і надзвичайно м’який та обволікаючий, наче кокон, аромат!

Познайомилась я з ним минулої осені чисто випадково – не планувала купувати ніякий новий парфум, але якось, проходячи повз великий магазин косметики й парфумерії, я, звичайно ж, не змогла пройти мимо й не понюхати не знайомі мені аромати))) Рука сама потягнулася до цього пузатенького скляного флакончика в глибоких коричнево-чорних переливах… Спочатку я нанесла аромат на блоттер, потім на руку. І… він затьмарив мій розум!) Вийшовши з магазину, я цілий день тільки те й робила, що вдихала цей теплий, надзвичайно глибокий аромат з руки. Що й казати, що на наступний день заповітний флакончик вже був у мене!)

Кількість використаних флаконів – поки що половина одного) Але його час тільки розпочався, тож – все ще попереду!)

А тепер – декілька слів про цю парфумовану воду.

Прем'єра аромату – 2013 рік.

Група (тип) ароматів: східні, деревні.

Категорія: мас-маркет.

Стать: для жінок.

Країна ТМ: Іспанія.

Зроблено в Іспанії.

Піраміда аромату:

Верхня нота: Бергамот.

Середні ноти: Палісандр (рожеве дерево) та Полуниця;

Базові ноти: Ваніль та Амбра.

Даний парфум – це той випадок, коли ноти аромату настільки вдало скомбіновані і поєднані, що звучать вони єдиною цільною композицією, з якої важко виокремити якусь одну і сказати: «Ось це бергамот, а це – полуниця…» Це суцільна, єдина композиція з монотонним, але надзвичайно глибоким звучанням!

Аромат солодкий, але в міру, ця солодкість не нудотна, а глибока, з легкою гірчинкою, на пудрово-деревній базі.

Стартує аромат легкою терпкуватою гірчинкою, яка дуже швидко м’якшає за рахунок фруктових середніх нот. Але база – ось «родзинка» цього аромату! В ній вся глибина і загадковість! Вона пудрово-ванільна, молочна, з теплими, розігрітими на сонці «дерев’яшками».

ZARA Nuit – надзвичайно багатий, теплий, обволікаючий і зігріваючий аромат! І мені страшенно подобається «носити» його саме восени, коли ще сонце, але повітря вже прохолодне, з дерев опадають жовто-багряні листочки, а небо синє-синє… Мабуть, цей аромат створили, надихнувшись саме цією прекрасною порою року…

В даному дописі я розповіла про свої най-най улюбленіші аромати! Кожен із них – оригінальний та неповторний, зі своїм унікальним розкриттям та звучанням! Але кожен зайняв вагоме місце у моєму серці…