YuliHrytskoff

Яскрава, кокетлива, оригінальна і така смачна туалетна водичка Moschino Toy 2 Bubble Gum

Яскрава, кокетлива, оригінальна і така смачна туалетна водичка Moschino Toy 2 Bubble Gum

Парфумерія італійського бренду Moschino – це моя давня любов! Практично кожен аромат – це шедевр, який полонить серця багатьох жінок по всьому світу! І я не виключення!) Серед ароматів бренду в мене вже давно є декілька фаворитів, якими періодично користуюсь на протязі десятиліть. Серед них – I love love (про цей аромат розповідала тут https://club.makeup.com.ua/post/11522/), Funny та деякі інші. Тому, коли в Moschino виходить новинка – звичайно ж, я купую собі хоча б пробник для знайомства з новим ароматом. Так було і тоді, коли бренд випустив лінійку ароматів у стилізованих флаконах у вигляді ведмедиків. Першим я спробувала білого - Toy 2 (про нього тут - https://club.makeup.com.ua/post/10283/) – надзвичайно мені сподобався, тож планую придбати у свою колекцію повноформатний флакон; потім був чорний ведмедик Toy Boy (відгук про нього тут - https://club.makeup.com.ua/post/10867/) – дуже красивий і неординарний аромат, але любимчиком не став; а коли в продажі з’явився рожевий - Toy 2 Bubble Gum – і я протестувала аромат в магазині – я просто втратила голову! Я страшенно його хотіла! І на наступний день таки замовила його в інтернет-магазині) Зараз у мене вже другий флакон даної туалетної водички і своє враження про неї хочу розповісти у даному відгуку.

Прем'єра аромату – 2021 рік.

Група (тип) ароматів: квіткові, солодкі, фруктові.

Концентрація: туалетна вода.

Категорія:водичка відноситься до категорії міддл-маркет.

Стать: для жінок.

Парфумер: Olivier Pescheux.

Країна ТМ:Італія.

Зроблено вІталії.

Дизайн туалетної води Moschino Toy2 Bubble Gum – це, звичайно, витвір мистецтва! Скляний флакон, виготовлений у вигляді стилізованої фігурки іграшкового ведмедя рожевого кольору - ну однозначно окраса парфумерного столика, яка дуже привертає увагу! Флакон такий «мімімішний», його хочеться тримати в руках, розглядати, відкривати та нюхати…

Флакон оснащений пульверизатором, який працює абсолютно безпроблемно, але водичку подає доволі крупнодисперсно.

Кришечкою являється голова ведмедика.

На дні флакону – спеціальна етикетка з відомостями про продукт від виробника, в тому числі – батч-код, по якому ми можемо перевірити не тільки дату виготовлення, але й оригінальність наявного у нас флакона парфумів.

Об’єм мого флакончика – 30 мл. Також у виробника даний аромат представлений у флаконах об’ємом 50 та 100 мл.

Згідно опису виробника, піраміду аромату складають такі ноти:

Початкова нота: Італійський апельсин, Італійський лимон

Нота серця: Імбир, Болгарська троянда, Кориця, Персик, Чорна смородина

Кінцева нота: Амброксан, Кедр, Мускус

Цікавим є те, що особисто я розкриття, ноти і звучання аромату чую абсолютно не так і не в такому порядку, як описує виробник. А тепер більш детально про моє ольфакторне сприйняття Moschino Toy 2 Bubble Gum.

Перше розпилення – і в повітря вривається солоденький і надзвичайно приємний аромат фруктової жуйки. Але дана нота зникає настільки ж швидко, наскільки й з’являється! Буквально декілька секунд – перша грайлива асоціація від аромату змінюється на більш благородну – аромат починає розкриватися надзвичайно ніжними, легкими трояндовими нотами. Троянда рожева, свіжозрізана, з тільки їй притаманною делікатністю… Трішки фруктово-ягідної солодкості – це персик і лісова чорниця… А в базі – ніжний квітковий мускус…

Композиція аромату надзвичайно красива і оригінальна – вона грайлива, злегка солоденька, трішки кокетлива і, водночас, ніжна та жіночна. Туалетна вода має своє особливе емоційне навантаження – заряджає, дарує позитивні емоції та підіймає настрій!

Шлейф. Парфуми шлейфові, однозначно! Але шлейф делікатний, не надто довгий, сягає відстані не довше витягнутої руки.

Стійкість аромату як для туалетної води – дуже хороша! Годин 6 аромат відчувається дуже виразно, а далі почитає по-трохи розвіюватись, але ще годинки 2 відчувається на шкірі. На волоссі та одязі – відчувається навіть на наступний день.

Вікові рамки – юні дівчата, молоді жінки… Хоча це поняття, звичайно, дуже суб’єктивне… Важливо, щоб аромат пасував конкретній жінці і красиво розкривався саме на ній і був доречний конкретній ситуації… Я, наприклад, вже давно не юна дівчинка (де мої 18?😥), а доросла жінка, проте Moschino Toy 2 Bubble Gum мені дуже подобається і надзвичайно красиво розкривається на моїй теплій шкірі і пасує до мого образу та стилю.

Сезонність. Moschino Toy 2 Bubble Gum – однозначно аромат на теплий період року – кінець весни, літо – ось його зірковий час! Я "ношу" цей парфум навіть у сильну спеку - він абсолютно не душить!

І наостанок свого відгуку на туалетну воду Moschino Toy 2 Bubble Gum скажу, що вона прекрасна! У всіх її нотах і проявах… Оригінальна, грайлива, солоденька, ніжна і жіночна! Якщо ви любите ніжні та делікатні трояндові, фруктово-ягідні аромати, то дуже рекомендую звернути увагу на рожевого ведмедика від Moschino!