Маски та бальзами для моїх кучерів
Важка й не дуже артилерія для сухого та пористого волосся
Сьогодні хочу показати вам моїх помічників у догляді за волоссям - кожна баночка займає своє місце не дарма на поличці, хоч всі вони мають різні властивості та ефекти. Тому далі розповім про кожну свої враження та нюанси використання 🥰🥰🥰. Продукти розміщу від найбільш насичених до найлегших💙.
La'dor Eco Hydro LPP Treatment - протеїнова маска, яка без перебільшення має бути в кожній ванній кімнаті!)
Так, це доволі насичений та зовсім не легкий продукт, тому ідеально здоровому та гладенькому, мов шовк, волоссю, вона може бути заважкою. Але! Якщо у вас сухий тип, кучері (а вони апріорі сухіші), ви робите фарбування чи регулярно піддаєте волосся впливу високих температур - хоча б мініатюру трітменту від Ладор точно варто спробувати.
Маска дуже економна, вона має густу текстуру і приємно наноситься на довжину. Зазвичай я витримую її від 10 хвилин, щоб досягти максимального ефекту, а саме: живлення, зволоження та в хорошому сенсі обтяження пасм. Ще нюанс: в залежності від стану моїх кучерях я можу використовувати її ледь не кожне миття - при цьому бачу чудовий ефект, волосся чудово завивається в спіралькі та стає пружним. Але ось зараз моя шевелюра в достатньо хорошому стані, тому використовую La'dor Eco Hydro LPP Treatment раз в 10-14 днів і цього достатньо 🤩.
Бальзам Garnier Fructis Superfood Банан
Серія Суперфуд у Гарньє мені дуже подобається та підходить, тому маю одразу кілька бальзамчиків)). Зауважу, що маски та бальзами доволі схожі по дії, тож можна обирати той формфактор, який вам ближче 👌.
Банановий бальзам доволі густий, пахне бананом (аромат сильний, хоч і трошки хімозний). Він найпоживніший з усіх, що в мене були: з ним волосся максимально швидко розплутується під час миття, стає гладеньким та трохи обтяженим. Це і плюс, і мінус, адже зараз мені забагато живлення і від нього розплутуються кучері (тобто вони стають більше схожими на хвилі і не так добре тримаються).
Тому банановий бальзамчик чекає на зиму з її перепадами температур та сухим повітрям. А поки я користуюсь ним в якості pre-poo кондиціонера (тобто наношу на довжину волосся перед тим, як мити голову ось цим супер очищуючим шампунем: https://club.makeup.com.ua/post/15982/). Таке поєднання дозволяє мені провести глибоке очищення шкіри голови та при цьому не пересушити довжину. І, так - бананова серія мені заважка для використання в якості лівіну, тому цей бальзам не використовую як незмивашку.
Бальзам-ополіскувач "Алое", зволоження для нормального і сухого волосся
Цей чудовий бальзамчик Garnier Fructis Superfood Алое стоїть десь посередині в плані зволоження та насичення волосся. Спробувати саме його я вирішила після знайомства з шампунем з цієї серії. Насправді, мене підкорив чудовий аромат (і це зовсім не алое, а щось схоже на квітково-свіжі парфуми). Щодо якості я не сумнівалась і не дарма: цей бальзамчик гарно зволожує, при цьому не обтяжує мої кучері, його я використовую під час миття та після нього - як лівін - далі пінка або гель і отримуємо чудові розділені кучері🥰.
Бальзам-ополіскувач "Соковитий кавун" для тонкого волосся, яке потребує об'єму
Найлегший та при цьому найулюбленіший з фруктової підбірки - кавунчик!) Так, не всім його зволоження може бути достатньо, але моє сухе та пористе тонке волосся просто в захваті. Саме з ним я отримую найбільш закручені спіральки вкупі з щільністю та об'ємом. Аромат тут смачний і доволі натуральний, на волоссі залишається ще деякий час. Однозначно рекомендую та куплю ще не одну банку!)))
Коментарі (0)