Anna_feerie

Маски та бальзами для моїх кучерів

Маски та бальзами для моїх кучерів

Сьогодні хочу показати вам моїх помічників у догляді за волоссям - кожна баночка займає своє місце не дарма на поличці, хоч всі вони мають різні властивості та ефекти. Тому далі розповім про кожну свої враження та нюанси використання 🥰🥰🥰. Продукти розміщу від найбільш насичених до найлегших💙.

Маски та бальзами для моїх кучерів
Маски та бальзами для моїх кучерів

Так, це доволі насичений та зовсім не легкий продукт, тому ідеально здоровому та гладенькому, мов шовк, волоссю, вона може бути заважкою. Але! Якщо у вас сухий тип, кучері (а вони апріорі сухіші), ви робите фарбування чи регулярно піддаєте волосся впливу високих температур - хоча б мініатюру трітменту від Ладор точно варто спробувати.

Маска дуже економна, вона має густу текстуру і приємно наноситься на довжину. Зазвичай я витримую її від 10 хвилин, щоб досягти максимального ефекту, а саме: живлення, зволоження та в хорошому сенсі обтяження пасм. Ще нюанс: в залежності від стану моїх кучерях я можу використовувати її ледь не кожне миття - при цьому бачу чудовий ефект, волосся чудово завивається в спіралькі та стає пружним. Але ось зараз моя шевелюра в достатньо хорошому стані, тому використовую La'dor Eco Hydro LPP Treatment раз в 10-14 днів і цього достатньо 🤩.

Серія Суперфуд у Гарньє мені дуже подобається та підходить, тому маю одразу кілька бальзамчиків)). Зауважу, що маски та бальзами доволі схожі по дії, тож можна обирати той формфактор, який вам ближче 👌.

Банановий бальзам доволі густий, пахне бананом (аромат сильний, хоч і трошки хімозний). Він найпоживніший з усіх, що в мене були: з ним волосся максимально швидко розплутується під час миття, стає гладеньким та трохи обтяженим. Це і плюс, і мінус, адже зараз мені забагато живлення і від нього розплутуються кучері (тобто вони стають більше схожими на хвилі і не так добре тримаються).

Тому банановий бальзамчик чекає на зиму з її перепадами температур та сухим повітрям. А поки я користуюсь ним в якості pre-poo кондиціонера (тобто наношу на довжину волосся перед тим, як мити голову ось цим супер очищуючим шампунем: https://club.makeup.com.ua/post/15982/). Таке поєднання дозволяє мені провести глибоке очищення шкіри голови та при цьому не пересушити довжину. І, так - бананова серія мені заважка для використання в якості лівіну, тому цей бальзам не використовую як незмивашку.

Цей чудовий бальзамчик Garnier Fructis Superfood Алое стоїть десь посередині в плані зволоження та насичення волосся. Спробувати саме його я вирішила після знайомства з шампунем з цієї серії. Насправді, мене підкорив чудовий аромат (і це зовсім не алое, а щось схоже на квітково-свіжі парфуми). Щодо якості я не сумнівалась і не дарма: цей бальзамчик гарно зволожує, при цьому не обтяжує мої кучері, його я використовую під час миття та після нього - як лівін - далі пінка або гель і отримуємо чудові розділені кучері🥰.

Найлегший та при цьому найулюбленіший з фруктової підбірки - кавунчик!) Так, не всім його зволоження може бути достатньо, але моє сухе та пористе тонке волосся просто в захваті. Саме з ним я отримую найбільш закручені спіральки вкупі з щільністю та об'ємом. Аромат тут смачний і доволі натуральний, на волоссі залишається ще деякий час. Однозначно рекомендую та куплю ще не одну банку!)))