Оксана Князєва

Мій повсякденний макіяж

Мій повсякденний макіяж

Я роблю макіяж найчастіше з акцентом на губи ,ну шо я можу зробити ?!люблю я губи фарбувати 😁

І взагалі ,ви бачила мою колекцію нюдів ?я вже можу цілий місяць,кожного дня різними помадами фарбуватись 😅

Сьогодні мій вибір впав на олівчик від Kodi Professional Lip Pencil відтінок 04L ,який ідеально підходить до повсякденного макіяжу і який надихнув мене до написання цього допису. Ранкову рутину росписувати не буду ,тож одразу перейдемо до макіяжу.

  1. База .Наношу любий легкий зволожуючий крем .Частіше я використовую зранку Instytutum HydraFusion або Embryolisse Lait-Creme Concentre.Та чекаю пару хвилин для повного поглинання.
  2. ВВ крем .Наношу пальцями,він дуже добре скользить по обличчу і так більш економно . Також я не користуюсь консилером ,тож крем наношу і на зону навколо очей .В мене Erborian BB Cream у відтінку Nude.Більш детально про нього, можно почитати в окремому дописі https://club.makeup.com.ua/post/17571/
  3. Брови.Я не люблю графічно виведенні брови ,мені більше подобається натуральний ефект.В мене самі по собі вони дуже світлі, тож я можу трішки підфарбувати їх олівцем .В мене це олівчик від Malva Cosmetics Eyebrow Pencil відтінок 007.
  4. Вії . Щіпчиками для підкручування я дуже рідко користуюсь ,бо вважаю що краще зробити ламінування ніж кожного дня травмувати вії цією шайтан штуковиною😅 Але ,поки що ,до косметолога я не долізла, тож просто фарбую як є ,без зайвих тєлодвіженій 🤣. Вже другий тиждень використовую туш від O'BAYS Ultra Volume Mascara .Дає натуральний ефект ,не сипеться і не відпечатується ,тож можна не паритись і не перевіряти кожного разу на роботі ,посипалась вона чі ні .
  5. Губи .Сьогодні я вирішила поєднати два олівчика ,взяла з темнішим кольором від Parisa Cosmetics LipLiner Pencil відтінок 206,він темно коричневий ,намалювала ним контур і заповнила усе Kodi Professional Lip Pencil відтінок 04L. Мені сподобалось як вийшло ,через темніший контур губи прям такі вареники 🤣Наче гіалуронки мл 5 вколола 🤣
  6. Рум‘яни. LAMEL Make Up Cheek Colour відтінок Coral .Наношу на щічки ,трішки скроні і над верхньою повікою(під бровами)це надає ефекту свіжого обличчя і завершеності макіяжу.

Буває ще користуюсь хайлайтером ,але в цей раз я його не використовувала.

Взагалі на увесь макіяж пішло від сили хвилин 5.

Фото без фільтрів

Мій повсякденний макіяж
Мій повсякденний макіяж
Мій повсякденний макіяж