Тетяна Супронюк

#parfummakeupclub

#parfummakeupclub

Хороша ідея - зазирнути на парфумерну поличку дівчат, щоб дізнатися ТОП-3 парфумів у кожної з нас. То ж, розкажу і про свою трійку улюбленців. Звичайно, ароматів маю купу, в різних цінових категоріях, тому обрати саме 3 аромати було важко.

Почну з найдорожчого аромату в колекції - парфумованої води Carolina Herrera Good Girl Legere. Це фланкер до основного аромату Good Girl.

Девіз цого аромату - Увесь світ під підбором хорошої дівчинки!

Тип аромату: квіткові, східні

Початкова нота: Танжерин

Нота серця: Іланг - іланг, Імперський жасмин самбак

Кінцева нота: Dulce De Leche, Боби тонка

  • Аромат представлений у дивовижно красивому флаконі зі скла у вигляді туфельки, що символізує витонченість і жіночність композиції. Колір перетікає із прозорого в насичений синій і майже чорний. Маю флакон об'ємом 80 мл. Кришка не знімається.

Це було кохання з першого вдиху! Східно-квіткові мотиви парфумованої води допоможуть підкреслити яскраву індивідуальність, вроджений шарм і магнетичну чарівність.

Захоплива композиція манить і зачаровує з перших акордів.

В міру солодкий і ніжний, загадковий і сексуальний. Підійде для будь якої пори року, на кожен день або як доповнення образу на свято, шлейфовий, стійкий, але не душить. Я "одягаю" його на особливі святкові події.

Моя асоціація з цим ароматом - елегантна леді у вишуканій, але стриманій чорній сукні, перебуваючи на світському заході, ловить погляди чоловіків, які осипають її компліментами, і зависливі погляди жінок.

#parfummakeupclub
#parfummakeupclub

Amor Amor від Cacharel - аромат, присвячений коханню з першого погляду, бажанню й чуттєвості, створює ауру незабутніх емоцій і романтики. Французи випустили аромат про кохання - це і не дивно. Композиція вийшла чудова!

Туалетна вода належить до групи ароматів квіткові фруктові.

  • Початок композиції розкривається яскравою та розкішною нотою мандарину, апельсину та чорною смородиною (листям і самими ягодами), свіжості додає бергамот
  • У серці — чуттєві квіткові ноти конвалії, троянди, жасмину, лілії, а ноти абрикосу додають аромату теплоти
  • База аромату - бурштин, мускус, ваніль, ялівець віргінський, боби тонка - створюють солодку, але не приторну, пристрасть

Це не звичайний "фруктовий компот". Легкий, ненав"язливий аромат, але в той же час - цікавий і неповторний, п"янкий і привабливий. Його хочеться відчувати. Одразу після нанесення на шкіру я відчуваю солодку свіжість. Аромат не приторний, підйде на будь-яку пору року. Не буде занадто важким на літо, не задушить. Його можна використовувати як кожного дня, так і буде доречним на вечірнє побачення. Ним хочеться облитися, але пару пшиків достатньо нанести, і ви відчуватимете аромат напротязі дня на собі. А за вами буде неймовірний солодко-квітковий шлейф. Зі шкіри аромат зникає швидше, вже через декілька годин. А на одязі впевнено тримається добу.

Цей аромат, я б назавала, універсальним. Хто любить квітково-фруктові аромати, може купити навіть без затесту.

Аромат представлений у червоному флаконі без кришечки, але при цьому гарно оформлений. Дротяна смужка, що обмотує ковпачок, символізує стебло троянди – королеви квітів, котра часто вважається символом кохання, саме тому її бутон просвічується крізь скляну пляшечку.

Моя асоціація з цим ароматом - щаслива жінка тримає в руках величезний букет класичних червоних троянд, які їй подарував на побаченні коханий чоловік.

Ніжна романтика, політ почуттів, тонкий аромат квітів... Так починається весна!

Не дивлячись на те, що ця туалетна вода бюджетна (ціна на Мейкап явно завищена), із мережевого бренду, сам аромат вийшов гарним.

Аромат відноситься до категорії квіткових, фруктових, зелених. Поєднує в собі аромат солодкого яблука, білого гібіску та мускусу.

Витончений жіночний аромат з ніжними водними нотками білого гібіскусу - ідеальний супровід для справжньої парижанки.

Свіжий, дзвінкий, дуже стійкий, шлейфовий. Не задушить у спекотну погоду, а додасть легкості.

Я люблю "одягати" цей аромат навесні. Асоціація - коли пригріло весняне сонечко, побігли струмочки від танучого снігу, а птички співають від радості, що прийшла весна. Аромат доповнює той весняний настрій, занурить у весну за будь якої пори року за вікном.