Kizza

Трошки мистецтва від Catkin

Трошки мистецтва від Catkin

Помада постачається в коробочці з дуже гарним принтом у вигляді рибок. По боках коробки міститься основна інформація про помадку. В основному китайською 😅 але англійською теж присутні знайомі слова 🤣🤣🤣

Трошки мистецтва від Catkin
Трошки мистецтва від Catkin
Трошки мистецтва від Catkin
Трошки мистецтва від Catkin

Моя помадка - це бальзамна помадка, що тінтує у відтінку С01 Luna. На оф сайті коштує 16.99 доларів, а в Україні я по акції схопила її за 250 грн) Чому взяла її? Тут секретів немає) Помадку Catrice з цього допису https://club.makeup.com.ua/post/16372/ забрала мати🤣🤣🤣 То ж я почала шукати чим би її замінити. І побачила цю упаковку. І зрозуміла - я цим точно буду користуватись 🥰 А коли взяла до рук - відпускати вже не хотіла 😅 Дуже стильний, важкий, красивий, приємний і очам, і на дотик металевий футляр з магнітною кришечкою. Це ніби ти торкаєшся до витвору мистецтва🥹 Доречі у цього бренда є різьблені помади в схожих гарнющщіх упаковках. Але я поки не готова їх брати по причині що буде шкода ними користуватись🤣

Моя C01Luna має матовий блідо-рожевий стік з рожевими крапочками. Під зрізом помади можна побачити тиснення назви бренду. І цій лінійці бальзамних помад є 4 кольори, два більш пішментовані, один з них прозорий стік з блискітками і власне та, що в мене.

Повна назва даної лінійки: CATKIN Hydrating Lip Balm Color Changing Lip Moistrurizer.

Тут видно, наскільки тінт ніжний і приємний. Проявляєтлся він через хвилинку. Зліва свіжий свотчі справа якому +-2-3 хвилини.

Помада ледь пахне солодкою м'ятою, але цей аромат не відчувається на губах і не викликає ефект плампінгу. Приємно розподіляється, не завалюється в зморшки губ і не розтікається.

Цей тінт нашаровується🤣 то ж на вечір можна прийти додому з насичено-червоними губами😅 зволожуючий властивостей вистачає на дві-три години, потім треба оновлювати, якщо при цьому кушать чи пити - то стирається вона швидше. І оновлювати доведеться частіше.

Якщо вам подобаються естетичні упаковки і за це невеликий оверпрайс - то так, таким бальзамом ви точно не забудете скористатись. Надзвичайне відлущення/зволоження - то це не сюди краще вже маску від Laneige чи Carmex.

Але підтримка здорового вигляду і зволоження губ це сюди однозначно❤️❤️❤️