Євгенія 👩

Бюджетний бальзам для губ на кожен день💋

Бюджетний бальзам для губ на кожен день💋
Бюджетний бальзам для губ на кожен день💋

Всім привіт✌️

Бальзам для губ "Біокон" я вже показувала мигцем у своїй сумочці). Тепер хочу розповісти про нього більш докладно, тому що він дійсно заслуговує на увагу👇

Бальзам представлений у мініатюрному флаконі із м'якого пластику. Дизайн дуже рожевий, у стилі Барбі).
Кришка відкручується, флакон закриває міцно, не прокручується.
Під кришкою пластиковий носик-дозатор із класичним зрізом. Він добре виділяє засіб, не забивається і не "плюється", добре розподіляє бальзам і не дряпає шкіру губ.
Об'єм: 10 мл, витрата цілком собі економічна. Тюбик дуже компактний і поміститься навіть у кишеню.

Склад невеличкий, виділяю з нього найцікавіше:

  • Petrolatum - ця речовина, також відома як вазелін, є ефективним емолієнтом, який допомагає утримувати вологу в шкірі. На скільки я зрозуміла, вазелін є основою цього бальзаму.
  • Caprylic/Capric Triglyceride - це олія, отримана з кокосової олії, і вона слугує в якості зволожувача та засобу для згладжування шкіри.
  • Butyrospermum Parkii Butter - це масло ши, отримане з плодів каріте, і воно відоме своїми живильними та зволожувальними властивостями.
  • Persea Gratissima (Avocado) Oil - олія авокадо також має зволожувальні та живильні властивості для шкіри.
  • Sodium Hyaluronate - це солева форма гіалуронової кислоти, яка приваблює вологу до шкіри і допомагає зберегти її гладкою.
  • BHA - Це саліцилова кислота, яка може використовуватися як антисептик та консервант.

Однак, не все так уражено в цьому складі, тому що на першому місці стоїть:

  • Polybutene - Це полімер нафтени, який зазвичай використовується в бальзамах для губ і блискітках для створення блискучого ефекту та збереження вологи. Ця речовина утворюється шляхом полімеризації (хімічного об'єднання молекул) компонентів, отриманих з нафти або нафтопродуктів. Кажуть, що ці полімери є безпечними для використання в косметичних продуктах, оскільки проходять необхідні тестування на безпечність перед випуском на ринок. Проте, мені здається, що це не самий найкращий компонент).

В цілому, склад дуже непоганий, враховуючи супер-бюджетну вартість бальзаму)

  • Бальзам має щільну, гелево-вазелінову консистенцію. На дотик в'язкий, липкуватий і трохи маслянистий. При нанесенні на губи трохи тане, що полегшує його нанесення. Текстура м'яка і однорідна, без шиммера і будь-яких крупинок.
  • Аромат не яскраво-виражений, він солодкуватий і в ньому чітко відчувається запах олії. При нанесенні на губи його чути протягом 5-10 хвилин, а потім він повністю зникає, тому не викликає жодного дискомфорту.
  • Смак не приємний, гума гумою, але згодом я якось звикла до нього і взагалі перестала відчувати.
  • Бальзам абсолютно прозорий, без шиммерів. Однак, за рахунок глянсового фінішу на губах виглядає дуже блискуче).
  1. Для мене – це бальзам на кожен день, який завжди у сумочці). Він м'яко наноситься на губи, добре розподіляється і не розтікається по всьому обличчу. Його можна обережно нанести навіть не маючи під рукою дзеркальця).
  2. В принципі, його можна використовувати в комбінації з олівцем або помадою, але будьте готові, що бальзам сильно розмазуватиме пігментовані продукти. Через це я завжди наношу його соло.
  3. На губах бальзам лежить досить товстим шаром і, звичайно ж, відчувається, особливо перші 20 хвилин після нанесення. У цей час також відбувається активне печіння, особливо на контурі губ. Виробник постарався зробити щось на зразок плампера, ось тільки це печіння не дає особливо ніякого збільшення об'єму).
  4. Бальзам не склеює губи, але при цьому він досить липкий, тому на нього може налипати волосся.
  5. Фініш: глянсовий, гарно сяє на сонечку. Перші 20-30 хвилин сяйво дуже активне, я навіть сказала б, що дзеркальне. Згодом, фініш стає спокійнішим, залишається вологим, але вже не таким глянсовим.
  6. Стійкість: 2-3 години, без перекусів та кави). З губ сходить поступово, не западає в складочки і не відбивається на шкірі.
  • Добре зволожує та живить шкіру.
  • Пом'якшує, робить губи більш чуттєвими та приємними на дотик.
  • Трохи розгладжує.
  • Дає красивий, глянсовий фініш, за рахунок чого губи виглядають виразнішими, але ефекту збільшення немає).
  • Не викликав жодних алергічних реакцій

Це не ідеальний бальзам для губ, але мені дуже подобається його фініш і він дає дуже непоганий щоденний догляд, тому рекомендуватиму).

Дякую за увагу💕