Бюджетний баль зам для губ на кожен день💋
Біокон "Зволоження + об'єм"
Всім привіт✌️
Бальзам для губ "Біокон" я вже показувала мигцем у своїй сумочці). Тепер хочу розповісти про нього більш докладно, тому що він дійсно заслуговує на увагу👇
💋 Зовнішній вигляд:
Бальзам представлений у мініатюрному флаконі із м'якого пластику. Дизайн дуже рожевий, у стилі Барбі).
Кришка відкручується, флакон закриває міцно, не прокручується.
Під кришкою пластиковий носик-дозатор із класичним зрізом. Він добре виділяє засіб, не забивається і не "плюється", добре розподіляє бальзам і не дряпає шкіру губ.
Об'єм: 10 мл, витрата цілком собі економічна. Тюбик дуже компактний і поміститься навіть у кишеню.
💋 Трохи про склад
Склад невеличкий, виділяю з нього найцікавіше:
- Petrolatum - ця речовина, також відома як вазелін, є ефективним емолієнтом, який допомагає утримувати вологу в шкірі. На скільки я зрозуміла, вазелін є основою цього бальзаму.
- Caprylic/Capric Triglyceride - це олія, отримана з кокосової олії, і вона слугує в якості зволожувача та засобу для згладжування шкіри.
- Butyrospermum Parkii Butter - це масло ши, отримане з плодів каріте, і воно відоме своїми живильними та зволожувальними властивостями.
- Persea Gratissima (Avocado) Oil - олія авокадо також має зволожувальні та живильні властивості для шкіри.
- Sodium Hyaluronate - це солева форма гіалуронової кислоти, яка приваблює вологу до шкіри і допомагає зберегти її гладкою.
- BHA - Це саліцилова кислота, яка може використовуватися як антисептик та консервант.
Однак, не все так уражено в цьому складі, тому що на першому місці стоїть:
- Polybutene - Це полімер нафтени, який зазвичай використовується в бальзамах для губ і блискітках для створення блискучого ефекту та збереження вологи. Ця речовина утворюється шляхом полімеризації (хімічного об'єднання молекул) компонентів, отриманих з нафти або нафтопродуктів. Кажуть, що ці полімери є безпечними для використання в косметичних продуктах, оскільки проходять необхідні тестування на безпечність перед випуском на ринок. Проте, мені здається, що це не самий найкращий компонент).
В цілому, склад дуже непоганий, враховуючи супер-бюджетну вартість бальзаму)
💋 Консистенція, аромат, відтінок:
- Бальзам має щільну, гелево-вазелінову консистенцію. На дотик в'язкий, липкуватий і трохи маслянистий. При нанесенні на губи трохи тане, що полегшує його нанесення. Текстура м'яка і однорідна, без шиммера і будь-яких крупинок.
- Аромат не яскраво-виражений, він солодкуватий і в ньому чітко відчувається запах олії. При нанесенні на губи його чути протягом 5-10 хвилин, а потім він повністю зникає, тому не викликає жодного дискомфорту.
- Смак не приємний, гума гумою, але згодом я якось звикла до нього і взагалі перестала відчувати.
- Бальзам абсолютно прозорий, без шиммерів. Однак, за рахунок глянсового фінішу на губах виглядає дуже блискуче).
💋 У нанесенні:
- Для мене – це бальзам на кожен день, який завжди у сумочці). Він м'яко наноситься на губи, добре розподіляється і не розтікається по всьому обличчу. Його можна обережно нанести навіть не маючи під рукою дзеркальця).
- В принципі, його можна використовувати в комбінації з олівцем або помадою, але будьте готові, що бальзам сильно розмазуватиме пігментовані продукти. Через це я завжди наношу його соло.
- На губах бальзам лежить досить товстим шаром і, звичайно ж, відчувається, особливо перші 20 хвилин після нанесення. У цей час також відбувається активне печіння, особливо на контурі губ. Виробник постарався зробити щось на зразок плампера, ось тільки це печіння не дає особливо ніякого збільшення об'єму).
- Бальзам не склеює губи, але при цьому він досить липкий, тому на нього може налипати волосся.
- Фініш: глянсовий, гарно сяє на сонечку. Перші 20-30 хвилин сяйво дуже активне, я навіть сказала б, що дзеркальне. Згодом, фініш стає спокійнішим, залишається вологим, але вже не таким глянсовим.
- Стійкість: 2-3 години, без перекусів та кави). З губ сходить поступово, не западає в складочки і не відбивається на шкірі.
💋 Ефект:
- Добре зволожує та живить шкіру.
- Пом'якшує, робить губи більш чуттєвими та приємними на дотик.
- Трохи розгладжує.
- Дає красивий, глянсовий фініш, за рахунок чого губи виглядають виразнішими, але ефекту збільшення немає).
- Не викликав жодних алергічних реакцій
Це не ідеальний бальзам для губ, але мені дуже подобається його фініш і він дає дуже непоганий щоденний догляд, тому рекомендуватиму).
Дякую за увагу💕
Коментарі (0)