Vikulyk

#parfummakeupclub . 3 аромати і 4 пори року

#parfummakeupclub . 3 аромати і 4 пори року

Зима ❄️❄️❄️

Kilian Paris Black Phantom

Цей аромат прекрасний і на зиму і на осінь, але саме в більш холодну пору року дарує неймовірне відчуття затишку, з ним я хочу поїдати сіннабони з корицею і пити гарячий глінтвейн.

Аромат цей звичайно про розкіш, він просто неймовірний, глибокий, просто мій ольфакторний екстаз. Він такий солодкий, тягучий, ці шоколадно-ромові нотки заворожують.

Так чудово грає древесними нотками і зовсім не банальний, але і не різкий, солод тут помірний, тягучий, при цьому дуже смачний і загадковий.

Такий збіг, що зовсім нещодавно писала про нього і от знову згадала)

#parfummakeupclub . 3 аромати і 4 пори року

Весна-Літо

Chanel Chance Eau Fraiche 💐🌿🌸

В яскраву пору року хочеться бути неймовірно легкою і безтурботною, лапати промені сонечка і квітнути разом з ароматом Щанель)

Охх, це наче холодна роса в хвойному лісі, як же ж кайфую від даного аромату.

Тут виражені цитрусово-кедровими нотки, запах з одного боку кришталевий і голосний, при цьому він дуже приємний і носибельний, але все ж відчувається зовсім не дешево.

Аромат дуже компліментарний і підійде багатьом.

Осінь🍂☔️

Tom Ford Tubéreuse Nue

Мені попався пробник, потім вирішила ще взяти розливант, тепер і він закінчується, а куди без нього зустрічати осінні дощові дні?

Спочатку я не оцінила цей незвичайний аромат, мене дратувала різка шкіра на початку, але все ж розсмакувала оце круте обволікування її білими квітами і солодкими бобами тонка, він дійсно став одним з улюблених.

Аромат найкраще розкривається, коли велика вологість, тому на осінь він найбільше мені подобається.

Цей парфум для сміливої впевненої в собі жінки. Він стійкий шлейфовий, манкий, і не скромний, це така диявольська жіночність ммм.

Останнім часом я все більше поринаю в цей свій ароматного блаженства, находжу для себе діаманти і завжди пробую новеньке і звичайно ділюсь з вами.

Дякую мейк апу і дівчатам, за чудовий челендж, я згадала про такі класні і забуті мною парфуми, тепер хочу багато чого нового спробувати і повторити, те, що так подобалось колись.