Strange Love

Моє рідке золото #parfummakeupclub

Моє рідке золото #parfummakeupclub

Всі вони по-своєму магічні та унікальні, дозволяють створити необхідний настрій, аби поринути в фантазії.

Just Cavalli Gold for Her - це розкішний аромат для жінок, які люблять дивувати оточуючих. Можу побитися об заклад, що ви не часто носите парфуми з ароматом лісових горішків. А от Just Cavalli Gold - це ода фундуку!


Він відкривається яскравими нотами горіхів та маршмелоу, які створюють відчуття тепла та чуттєвості. На старті він може навіть здатися кондитерським, але база аромату - це вишукані ноти шкіри та палисандра, які приглушують те перше солодке враження про аромат.


Описати цей аромат важко, але я спробую: уявіть аромат нутели, шкіри і коштовної деревини. Це і є Just Cavalli Gold. Кашеміровий, унікальний, не приторний. Я перепробувала сотні, якщо не тисячі ароматів, але це диво займає окреме місце в моєму серці.

Choco Musk Al-Rehab - це аромат, який перетворить вас на їстівні ласощі для вашого партнера.

Він наче тане на шкірі, залишаючи по собі ніжну ванільно-шоколадну вуаль. Choco Musk нагадує по звучанню аромат гарячого какао, зробленого на молоці з ванільним стручком.

Choco Musk Al-Rehab створений для того, щоб розбудити у вас чуттєвість. Він поєднує в собі найсильніші афродизіаки - ваніль, шоколад і мускус. Хочу вас запевнити, що ця суміш просто зносить голову усім.

Аромат для тих, хто хоче відчути тепло, затишок і щастя. Для тих, хто хоче стати найсолодшим десертом на одну ніч.

Абрикосовий джем, гаряча карамель і дим кальяну: все це про Golden Sand Al-Rehab. Так, вже другий аромат від цього бренду в списку, бо я хочу, аби ви спробували це диво за копійки.

Golden Sand - східна казка, аромат на холодну пору і лише для тих, хто любить такі таємничі та густі східні аромати.

Для мого носа - це майже стовідсотковий клон Crystal Love For Her Attar Collection. Принаймні на моїй шкірі вони розкриваються практично одинаково, єдине, що Golden Sand трішки більш задимлений.

За моїми відчуттями саме так би мала пахнути улюблена наложниця султана, одягнена у напівпрозорі шовка та золото.

Оберина Мартелла з "Гри престолів" я б всю ніч годувала виноградом та ласощами саме у цьому ароматі...