Sas

Крем для тіла економ сегменту від Belle Jardin

Крем для тіла економ сегменту від Belle Jardin

Наша з цим кремом історія почалась дуже незвично — мій тодішній друг серця стабільно підтримував в домі температуру в 26С. Сохнуть вазони, кіт п'є воду літрами, рахунки за комунальні прирівнюються до польоту в космос — йому байдуже, робить з квартири теплицю і все тут.

На початку знайомства я, залишаючись в нього на ніч, соромилась якось це коментувати. В чужий монастир зі своїм уставом і все таке.

Але з цим треба було щось робити і якщо зволожувач повітря в чужу квартиру нести якось не дуже, то крем цілком нормально. Тож в один момент я притарабанила велику банку крему, поставила його на видне місце і стала демонстративно наносити на всі ділянки тіла.

При покупці я орієнтувалась в першу чергу на ціну, так як стосунки на той момент тільки починались і були досить-таки реактивними, — думала от посваримось ми, можливо навіть вирішимо розійтись, то не буду ж я бігати по квартирі, шукаючи свій крем. Одним словом брала такий, щоб не жалко було залишити, в разі чого 🙃

Щодо самого крему, то він виявився просто супер. Жирний, але консистенція легка, добре вбирається. Шкіру пом’якшує та зволожує одразу, буквально хвилини 3 після нанесення. Запах легкий молочний, приємний, щось типу кисло-солодкого йогурту без добавок.

Регенерація там, звісно, є тільки в назві. Хоча з інакшого боку, я не пробувала мастити ним рнам чи опіки — можливо й дійсно регенрує.

В складі є колаген, еластин та екстракт козячого молока, так що може і насправді регенрує, чому б і ні. Загалом склад дуже багатий та насичений: окрім вищеназваних компонентів туди входить також олія ши, олія виноградних кісточок, сечовина, вітаміни С та Е.

Проте є і мінус — парафін на третьому місці інгредієнтів. Для тіла ок, а от для ніжної шкіри обличчя може бути камедогенно.

Саме тому на лице я спочатку боялась його наносити, але після розкішного ефекту на шкірі тіла вирішила спробувати. Що можу сказати, також все чудово: зволожена, шовковиста шкіра, пори не забиті. Але якщо вирішите також ризикнути, то очищенню й ескофілації потрібно буде приділяти особливу увагу. Тоненьким шаром крем підходить навіть як основа під макіяж, а от якщо нанести забагато, то доведеться змивати — надто щільний. Хоча можна викорастати цю його щільність і в плюс — наносити в якості маски на пошкоджену шкіру, на приклад на обвітрений на хододі ніс.

Загалом продукт класний та багатофункціональний, мінусів, окрім парафіну в складі, у ньому не знайшла.

До речі, з огляду на відсутность сварок, крем залишати ніде не довелося і він благополучно закінчився, після чого я купила ще дві банки такого ж — використовую переважно для шкіри шиї та декольте, там він себе показав найкращмм чином.

Крем для тіла економ сегменту від Belle Jardin
Крем для тіла економ сегменту від Belle Jardin