Anna_feerie

Латте/еспрессо мейкап

Латте/еспрессо мейкап

Вирішила і я відтворити трендовий макіяж цієї осені - а саме еспресо мейк (більш темна та насичена версія latte makeup). Розкажу покроково, які продукти використовувала та як то все робилося🤗.

Після звичайного мого догляду та санскріну на фізичних фільтрах (https://club.makeup.com.ua/post/5599/) я нанесла тональний крем Enough Collagen у відтінку 13 в суміші з білим аджастером від Hean (є в мене думка, що мій Колаген з тої дивної партії, коли виробник щось наплутав та написав номер 13 на відтінку 23, бо інакше це не пояснити 😁). Цим же тоном, але в нерозведеному вигляді, я скористалася в якості бронзеро-скульптора)).

Я дуже люблю рум'яна, але цей макіяж їх не включає, лише скульптурування та хайлайтер - останній в мене у формі суфле з минулої колекції Lamel - надзвичайно приємний у використанні та дуже ефектний продукт! 😍 Центр обличчя зашліфувала пудрою Set.Blur.Finish від Есте Лаудер, щоб згладити пори та додати ефекту фотошопу).

Латте/еспрессо мейкап
Латте/еспрессо мейкап

Як завжди, спочатку я нанесла базу від NYX, після чого дістала улюблену палеточку Lamel Moonrise та почала готувати наш еспресо)). Світлий коричневий нанесла на всі повіки, потім додала більш темний та насичений відтінок (гарненько проробила складку повіка та відтушувала в напрямку скронь).

Вийшло вже красиво, але мені хотілося не матовий варіант, тому я додала коричневу блискучку з цієї ж палетки на глітерний клей Нікс по центру повік🤗. Чорним олівцем Estee Lauder профарбувала слизову та міжвійку, стрілочку намалювала старенькою підводкою від Ів Роше. Туш - Sumptuous Extreme від EL. Ледь не забула про брови - їх оформила за допомогою олівця Loreal у відтінку 106 Ash Brunette.

На губи нанесла олівчик Parisa Nude у відтінку 703. До центру підтушувала його пензлем (і тут доволі дивно, адже при такому нанесенні він став віддавати в рожевий нюд, а не коричневий, але такий колір мені теж подобається 🌸).

Так, весь процес зайняв немало часу, але я дуже задоволена результатом і однозначно буду робити кавовий макіяж ще, адже він робить такий томний та виразний погляд, це щось 😍. Та й губи у таких відтінках мені однозначно подобаються! Якщо ж ви ще не маєте підходящої помади для осінніх образів, дуже раджу глянути в бік цих олівчиків, бо вони бомбезні: https://club.makeup.com.ua/post/18855/.