#parfummakeupclub Мої парфуми за 50 грн 😅
Аж соромно показувати 😅🙈
Поки усі дівчата хвастаються своїми найулюбленішими нішевими парфумами ,і не можуть вибрати 3 ,із свого різномаїття флаконів ,мої єдині 4ри флакони туалетної водички стоять і кажуть мені «Такі шо ?будеш нас показувать ,чі нє?🗿» 😅
Не те шо я не можу собі дозволити придбати парфуми ,просто мені лінь ходити по магазинам і цілеспрямовано нюхати та купляти аромат😅
Також мені останні роки подобались ароматизовані спреї для тіла та волосся ,тож купляла тільки їх .
Відносно парфумів я людина проста,якщо не пахне освіжувачем повітря ,то вже непогані 🤣🤣
Люблю свіжі та теплі, солодкі аромати)
Rare Paris Riviera
Купила я їх випадково,просто зайшли в Е щоб купити засоби для дому ,і я побачила що продаються тестера парфумів, тоді я тільки переїхала до іншого міста ,і усі свої спреї і парфуми залишила в Харкові ,як і більшість речей ,тож вирішила придбати декілька тестерів .
Дешево ,і нащо брати один аромат, якщо можна взяти різних по пів флакона і використовувати по настрою..
Ціна була смішна ,55 грн і майже повний флакон(нові коштують грн 300,це я вже потім подивилась на сайті).
Фруктові,квіткові.
Початкова нота:Апельсин, Яблуко
Нота серця:Магнолія, Фрезія
Кінцева нота:Мускус
Для мене цей аромат асоціюється з весною ,коли вже починає тепліти але холодне повітря ще поколює шкіру обличчя морозцем .
Свіжий та кисло-солодкий,на початку досить бадьорий але через декілька хвилин стає ніжним та легким.
Хоча в початковій ноті вказується апельсин ,він взагалі не відчувається .Для мене це плюс ,бо я не дуже люблю цитрусові аромати.
Для мене він пахне липою і кислим яблуком .
Дуже благородний аромат .
L'onde Lili
Основні акорди : Рожевий ,Квітковий ,Шипровий ,Мускусний
Початкова нота: Лимон, Чорна смородина
Нота серця: Гвоздика, Конвалія, Троянда
Кінцева нота: Боби тонка, Мускус, Сандал
Свіжо-солодкий аромат .На літо ідеальні .
Найбільш відчувається смородина та конвалія.
Досить стійкі особливо на одязі .
Теж тестер .
Ці стали моїми улюбленими і часто знайомі питають ,що це в мене за аромат.
Залишилось їх ну зовсім трішки , але нажаль країна виробник Білорусь і в нас вже такі не продаються ,тож буду шукати якісь схожі по нотам.
Police To Be Woman
Ці мені подарувала моя люба Demchenko Alina ,на заміну моїм яблучним парфумам з faberlic,знайшла мені майже один в один по нотам ❤️
Тип аромату: фруктові, квіткові
Початкова нота:Зелене яблуко, Клементин, Лайм
Нота серця:Білі квіти, Солодкі ноти
Кінцева нота:Деревинні ноти, Мускус
Свіжі ,кислуваті ,спочатку відчувається солодке яблуко але потім аромат стає більш цитрусовим і залишається тільки яскраво виражений лайм.
Пахне лимонною цукеркою ,але не дешево.
Дизайн флакона просто вау 🔥
Ці поки що стоять новенькі ,бо хочу вже довикористовувати свої з faberlic і почати цей флакончик .
Panouge Patchouli Figue
Ну і останні парфуми ,мініатюру яких прислав Мейкап на тестування. Вже тиждень користуюсь тільки ними,так сильно цей аромат мені сподобався 🔥
Тип аромату: фруктові, шипрові
Початкова нота: Груша, Ревень, Фігове дерево
Нота серця: Жасмин, Інжир, Молоко
Кінцева нота: Какао, Кедрове Пачулі, бурштин.
Напочатку вони здаються досить різкими ,але через декілька хвилин стають теплими та солодкими .
Аромат нагадує стиглу грушу ,навіть переспілу ,також відчувається запах інжиру (саме сухофрукту) і горіхів в цукрі .
Дуже стійкий ,достатньо одного натиску щоб розприділити на зап‘ясток та шию ,і не треба на протязі дня оновлювати ,бо запах не зника зі шкіри поки не змиєте водою.
Для мене це ідеальний аромат на осінь коли хочеться тепла та затишку .
Мені вони дуже сподобались ,планую придбати повну версію.
Та вже активно розпочала компанію ,що до розкручування чоловіка на парфуми до мого ДР🤣🤣
Коментарі (0)