SomovaFM

Абрикосовий скраб 🍑 від Bioaqua

Абрикосовий скраб 🍑 від Bioaqua
Абрикосовий скраб 🍑 від Bioaqua

З цим китайським брендом вже давно знайома, мала і патчі і маски. Тому побачивши цей міні скраб по акції вирішила взяти.

Прозора пластикова баночка в об'ємі 120г та з яскравою упаковкою. Всередині є захисна кришечка, яку легко знімати, бо вона дуже гнучка.

Текстура у скрабу гелева, однорідна, наче підтануте желе. Мені це не дуже сподобалось спочатку, бо я звикла до густих скрабів, а цей не раз роняла у ванну.

Скрабові частинки дуже маленькі та злегка відчуваються на тілі. Це добре, чудово підійде людям з чутливою шкірою, бо робить ніжне очищення. Він майже не піниться. Не скажу, що він економічний, та й в кожного з нас "апетити" до скрабів різні, я люблю обмазатись та по більше😁

А тепер що до аромату. Я звісно очікувала на запах солоденького абрикосу. А він пахне наче і приємно, наче і свіжістю, але не абрикосом і не солодким. Так пахне випрана білизна, а тепер і я 😄

Після змивання неприємних відчуттів він не залишає. Шкіру не сушить, вона стає гладенька та цей аромат відчутно ще деякий час на тілі.

Додаю інший скраб цієї ж серії, бо з абрикосом на сайті не знайшла.