Strange Love

Estee Lauder Double Wear: Відгук на легенду

Estee Lauder Double Wear: Відгук на легенду
Estee Lauder Double Wear: Відгук на легенду

Я обрала відтінок 1W2 - Sand. Цей відтінок явно не для білосніжки, проте він добре адаптовується та має приємний жовтий підтон без рожевинки, її я боюся найбільше. Відноситься до теплих тонів, адже має букву W в назві, проте він добре підходить слов'янській шкірі, як бачите. Наступного разу на зиму візьму якийсь з лінійки N, тобто з нейтральних. Можливо, 1N2 Ecru.

Estee Lauder Double Wear: Відгук на легенду

Тон добре підлаштовується під тон шкіри, якщо його нанести спонжиком. Не створює ефекту маски, при цьому робить шкіру оксамитовою. Я звикла до більш вологих фінішів, тому деякий час довелося звикати до такого ефекту. Проте мені сподобалося: з Estee Lauder Double Wear світло рівномірніше розсіюється обличчям, маскує недоліки, перші прояви старіння та інші недосконалості.

Estee Lauder Double Wear Stay-in-Place Makeup SPF10 добре маскує нерівності, почервоніння та недоліки шкіри, при цьому не сушить її. Спеціально для фото вибрала більш прищаву сторону свого обличчя, аби ви оцінили перекриття. Крем стійкий до води і поту, тому я можу носити його цілий день, не турбуючись про те, що він зітреться. Також він не перебивається на екран смартфону. З мінусів - тональний трішки підкреслює мої зморшки навколо очей, але це роблять усі основи, бо ця зона у мене дуже мімічно активна ще з дитинства.

Estee Lauder Double Wear Stay-in-Place Makeup SPF10 - це відмінний тональний для жінок, які шукають стійкий тональний крем з помірними криючими властивостями без ефекту маски. Він справді лягає дуже натурально, при цьому робить шкіру шовковою, не перебивається на одяг так сильно, як інші тональні і залишається матовим на обличчі навіть через години.