Ya Yana

Мені б такі стійкі нерви, як цей олівець

Мені б такі стійкі нерви, як цей олівець
Мені б такі стійкі нерви, як цей олівець

Моя молодша сестра одного дня попросила купити його, і сьогодні цей олівець є у кожної жінки в нашій сім'ї. Чому ми в такому захваті? Все просто: олівець дає можливість намалювати стрілочки без зайвих проблем, підвести очі зверху, знизу, як тільки бажає душа. А ввечері ти не перетворишся на панду!

Стійкість цього малого просто вражає. Я намалювала це миле серденько на руці і його не змила ні міцелярка, ні мило, ні гель для душу. Впоралась лише гідрофілка. Тому так, вимивати це чудо з очей ви будете довгенько. І це єдиний мінус, який я знайшла.

Мої очі доволі чутливі, проте тут ніяких почервонінь чи дискомфорту. Все індивідуально, але я обійшлася без алергій, чого і вам бажаю.

Мені б такі стійкі нерви, як цей олівець
Мені б такі стійкі нерви, як цей олівець

Кольори. В моєму арсеналі тільки чорний, але останнім часом дуже подобаються коричневі стрілки, тому придивлюся ще до відтінків Коричневий та Мокко. Сподіваюсь, вони мають ті самі властивості.

Наноситься дуже просто, ковзає по шкірі чудово. Я трошки розтушовую пензликом після нанесення, ним же формую стрілку.

Як точити? Це звичне питання багатьох дівчат у коментарях. Дійсно, коли тільки відкриваєш новенький олівець, він виглядає так, наче має бути автоматичним, але ніякої системи тут немає. Тому уточню, що його можна (і треба) сміливо точити звичайною точилкою.

Пігментацію добре видно в карусельці, Вона дуже насичена, це той самий вугільно-чорний.

Від болю чи від радості, але сльози – це потужний тест-драйв для косметики. Можу впевнено сказати, що його олівець пройшов. Емоції – невід'ємна частина нас, тому завжди круто мати можливість проявляти їх, без чорних рік на обличчі.

P.S. Я далеко не оригінальна, але не можу відмовити собі у слабкості переглядати Щоденники вампіра. Роблю це кожної осені, почала вчора. Саме це стало натхненням для образу.😂 Можливо у вас є серіали, без яких не обходиться осінь? Буду рада, якщо поділитеся.