Blondie_rs

#parfummakeupclub : мої улюблені парфумчики🌸

#parfummakeupclub : мої улюблені парфумчики🌸

Привітики! Моє занурення в світ парфумерії почалося відносно недавно, але свіжі аромати оточували мене ще з шкільних років. Я завжди обирала щось легке, фруктове та цитрусове. Дещо рідше брала до уваги квіткові парфуми. Та цього року, десь починаючи з весни, у мене кардинально помінялись вподобання, і я захопилась усім, чим тільки можна (окрім шкіряних)! Проте, поки тільки принюхуюсь, вивчаю, порівнюю та розширюю свої ольфакторні знання. А сьогодні, завдяки новому конкурсу Мейкап, я нарешті розповім про свої топові аромати! І так, я змогла виділити 3 найбільш улюблені 🌸

Моя історія любові з Гуччі почалась ще в 2017-2018 роках. В ті часи я масово скуповувала пробники на Мейкап та все більше закохувалась у їх аромати. Таким чином, найбільше мені запав у душу Guilty, і я замовила його у хресної на свій День народження ще в 2020 році. Вона завжди мене тішить крутими подарунками і виконала мою найбажанішу захцянку! Радощам не було меж. Тільки, я не думала, що флакон буде настільки золотим 😅 прям кидається в очі. Я люблю більш стримані дизайни, але Gucci - це не про скромність.

Аромат з'явився на світ у 2010 році завдяки парфумеру Орільєну Гішару. Класифікується як амбровий, квітковий. Верхні ноти: рожевий перець, мандарин, бергамот. Ноти серця: бузок, персик, герань, чорна смородина та жасмин. Базові ноти: пачулі, амбра, білий мускус та ванілька.

Я його бережу для якихось особливих виходів, він мені дуже дорогий. Аромат розкішний, одразу виділяється посеред інших та набирає багато компліментів. З ним я почуваюсь впевнено та справді витончено. Аромат амбри звучить доволі відверто: переплітається легким рожевим перцем, пачулі, відтінком ванілі та чистим дзвіном бергамоту десь вдалечині. Згодом відкриваються нові відтінки бузку та білого мускусу. Якщо чесно, щойно відкрила флакон і одразу відчула схожість із Grand Soir від Мейсона Куркджаяна (ця ж амбра та ваніль).

Знаю, що це люксовий парфумований спрей, але й аналог легендарного парфуму від Вікторії. Віддавати за парфум близько 2 тисяч я поки не можу, тож я обрала форму місту (ще й 75 мл! Лайфхак). Відкрила для себе цей аромат в січні, коли замовляла пробнички; адже хотіла спробувати найбільш популярний аромат бренду. Спочатку він мені зовсім не сподобався, навіть дратував! Я його відклала і одного дня вирішила повторити затест, і як влюбилась.... Так захопив, що я не могла зупинитись і дуже швидко закінчила пробник.

Аромат 2010 року, створений спільною працею парфумерів Адріани Медіни-Баез та Марка Кнітовськи. Верхні нотки: маракуйя, грейпфрут, ананас, мандарин та полуничка. Ноти серця: півонія, ванільна орхідея, жасмин, червоні ягоди та конвалія. Нотки бази: мускус, деревні ноти та дубовий мох.

Найбільш відчутна мені тут фруктова база, яка тримається на інтелігентній конвалії. Легкий, ненав'язливий аромат, який уособлює весняну ніжність та чудово підійде практично під будь-який випадок💕

Фруктовий, озоновий, акватичний - аромат, який досі тримає мене в спогадах першої поїздки в Стамбул. Це перший подарунок від коханого, який він зробив мені в аеропорті. Я просто вподобала аромат, бо мені ж треба в дюті все понюхати - а він вхопив запаковану коробку і побіг на касу 🥹

Парфум надзвичайно ніжний та чудово підійде на весну та літо. Він був випущений у 2009 році. Верхні ноти: ківі, ревінь та рожевий перець. Ноти серця: кавун, цикламен, жасмин. Ноти бази: дерево лимона, мускус та сандал.

Найбільш відчутними тут є нотки цикламену, рожевого перцю, жасмину та фруктів. Він у мене вже 2 роки, а баночка досі повна. Я його також бережу та тримаю на потім, не знаю на коли, хіхі.

Ось такі три аромати в моєму топі. Наче, я люблю легкі квітково-фруктові, але в той же час я дуже полюбила амбру та багатогранність. Люблю слухати, порівнювати та вивчати цю дивовижну тему, бо вона огортає безліччю несподіваних фарб! Бажаю всім мати в колекції усі парфуми, які бажає ваша душа 😘🌷