Hanna Domashenko

#parfummakeupclub

#parfummakeupclub

Особисто для мене аромати мають дуже круту магію: вони закарбовують яскраві моменти життя в невеликому флакончику і чудовим способом оживають при кожному розпиленні парфуму на шкіру! Телепортують тебе в ту саму мить і огортають своїм настроєм в кожній ноті свого звучання...

#parfummakeupclub

Моє кохання з цим ароматом трапилося досить давно! Він тягучий, теплий, смачний... Ніби ти заходиш у затишну кав'ярню, де пахне свіжозмеленою кавою та тонким ароматом трояночок у вазонах, а офіціанти тим часом розносять до столиків праліне та хрумку, ванільну випічку!

Це дуже яскравий та шлейфовий аромат! Але при цьому він не приторний! Цієї тревел-версії вистачить на роки: всього пару пшиків і аромат огортає тебе так ніжно та м'яко, ніби кашеміровий светрик в дощову, осінню погоду!

Ця орхідея в моєму парфумерному гардеробі - це наймістичніший, найзагадковіший та найскладніший мій аромат! Наносиш бодай один пшик, робиш глибокий ковток аромату і в тобі пробуджується витончена, харАктерна жінка!

Аромат землистий на початку та навіть різкий! Ноти маскулінні переважають перші 5-7 хвилин. Контактуючи зі шкірою, протягом дня цей ароматний коктейль розкривається багатими фарбами: від землистого трюфеля, іланг-ілангу та букету цитрусів під чорною смородиною, до яскравого звучання орхідеї та квітів в серці аромату... Ну і база з шоколаду, мускусу, пачулі, ванілі та ладану, що надає гарного шлейфу та довгого звучання.

Це аромат не на кожен день. З ним мені хочеться вдягти маленьку чорну сукню, вдягти свої накращі прикраси та аксесуари, нафарбуватись та взути чорні лодочки на високих підборах і пити в найкращий ресторан міста!.. Загадковий? Однозначно, так! Яскравий та шлейфовий? Неодмінно! Сесуальний? Звичайно!..але більше сексуальний так, щоби звабити та залишити ні з чим, лишивши по собі той ні з чим не схожий шлейф, щоб він вас запам'ятав на довго!..

П.С. Шикарно звучить у вологий, дощовий, прохолодний осінній день!

Для мене це досить нуарний аромат з харахтером! Він стійкий та шлейфовий! Всього лиш боби тонка, сухі, припилені пачулі та білий мускус, а багатогранність цього парфуму, на диво, просто зашкалює!

Це аромат-антидипресант!Огортає комфортом та теплом! Суперово звучить взимку та в холодну, туманну осінь! Така шоколадно-пачулієва ніжність! Але дуже жаль, що його зняли з виробництва 😥