ksnklb

Мій досвід з кремом Veet MINIMA💃🏻

Мій досвід з кремом Veet MINIMA💃🏻

Покупка здійснена абсолютно під впливом клубу)
Розпочну з того, що зазвичай користуюсь бритвою або електронним епілятором з насадкою, на болючі процедури поки не готова. Про кремчики чула частенько, але також часто читала негативні відгуки про погану дію, подразнення, опіки і тд. І тут, у клубі з'являється допис Кузя Ю-а про цей чудовий Крем для депіляції для чутливої шкіри, який дійсно видаляє волосинки, не залишає неприємних наслідків. Тому дякую за рекомендацію 🥰, а ще дуже дякую усім дівчатам, що також писали відгуки про цей крем та додавали свої поради, ви просто супер ❤️.

Крем йде у тубі 150ml з губкою.
Губка рожевого та білого кольорів. Додаю макро фото, але вона вже заюзана і їй пора на відпочинок 😅. Як пише виробник, рожевий ніжний бік для нанесення крему, а вже білий жорсткий бік для видалення залишків крему та волосся.
Крем густої кремової консистенції, на руках відчувається не надто приємно, мені хочеться змити і гарно зволожити руки. На ногах ж не викликає печіння, подразнень, взагалі не відчувається як так, окрім безпосередньо нанесеного шару.
Колір білий, запах хімічний, звісно, але не жахливий, досить приємний навіть, не душить.

Наношу не дуже великий шар, але щоб краще поділяло можна дати трішки більше. Також не тримаю стільки часу, скільки написано в інструкції, а трішки довше, а взагалі це індивідуально, все залежить від типу шкіри, волосинок і тд. Чому тримаю довше? Тому що за час, вказаний виробником, мені все волосся не видаляє.
Після цього змиваю крем, круговими рухами видаляю волосся за допомогою жорсткого боку губки (як на мене, губка для цього замала і зам'яка), змиваю це все і все, волосся видалено ✅️.
У певних ділянках потрібно сильніше потерти, на ногах губка не подразнює шкіру.
Після цієї процедури наношу на ніжки крем.
Після частого користування помітила, що волосся росте довше, ніж зазвичай і рідше.

Оскільки ця зона чутлива, у перший раз застосування тримала крем за інструкцією, 6 хв., тому видаляти жорстким боком губки було не приємно, волосся видалялось погано, я терла більше. Це була помилка, адже губкою подразнила шкіру.
Але вже наступні рази я зрозуміла, що і у тій зоні можна потримати довше) І так, нічого з цією зоною не сталось, волосся видалилось набагато легше, не залишилось почервонінь, подразнень, все було добре)).

Як для такого типу продукту, склад доволі безпечний до використання.

Aqua – вода
Cetearyl Alcohol – одноатомний спирт, суміш цетилового та стеарилового спиртів. Емульгатор, ПАР, емолент.
Paraffinum Liquidum – олія мінеральна, прозора безбарвна мазеподібна маса без запаху і смаку. Емолент, зволожує шкіру, створюючи захисний бар'єр, що перешкоджає випаровуванню вологи; має пом'якшуючий ефект. 
Potassium Thioglycolate – це водний розчин із належним рН, який перетворюється на кислоту . Тіогліколат калію розщеплює дисульфідні зв’язки в кератині та послаблює волосся, тому його легко зішкребти в місці виходу з волосяного фолікула.
Calcium Hydroxide – безбарвний кристал або білий порошок, який утворюється при змішуванні негашеного вапна ( оксиду кальцію ) з водою . Впливає на руйнування волосини.
Ceteareth-20 – емульгатор, полімер на основі цетеарилгліколю, неіоногенний емульгатор типу М/В, емолент, поверхнево-активна речовина.
Talc – природний мінерал із групи шаруватих силікатів, порошок, зазвичай білий. Має абразивні та матуючі властивості. Через можливі забруднення іншими компонентами, може бути у певній мірі токсичним.
Glycerin – зволожувач.
VP/Hexadecene Copolymer – синтетичний полімер, який функціонує як сполучний агент, підсилювач текстури та диспергувальний агент у косметиці.
Polyethylene – полімер, використовується для регуляції в'язкості.
Parfum – ароматизатор.
Aloe Barbadensis Leaf Juice – продукт одержують шляхом холодного віджиму з м'якоті листя рослини. В основному має функцію заспокоєння шкіри.
Sodium Gluconate – сольова форма глюконової кислоти, м’якої кислоти, яка виробляється з цукру-глюкози. Використовують для підвищення стабільності інших компонентів, має зволожуючі властивості.
Hexyl Cinnamal – ароматизатор.
Linalool – ароматизатор.
Citric Acid –оксипропантрикарбонова кислота, біла кристалічна речовина без запаху. Консервант, розріджувач, має відбілюючі, очищувальні властивості.
Potassium Sorbate – калій сорбіновокислий, калієва сіль сорбінової кислоти, консервант.
Sodium Benzoate – натрієва сіль бензойної кислоти, білий кристалічний порошкоподібний продукт, антисептик, консервант.