Євгенія 👩

Поцілунок сонця у моїй косметичці🧡

Поцілунок сонця у моїй косметичці🧡

Всім привіт!✌️

Чудові рум'яна Benefit в дуже милих коробочках з'явилися на ринку десь років 5 тому і весь цей час не давали мені спокою). Знаю, що вже багато хто їх спробував, а я все не могла визначитися з відтінком, та і в цілому зважиться на покупку. Нарешті, у мене з'явилася можливість потестіти ці рум'яна і я визначилася з відтінком, тому сьогоднішній допис присвячую - Benefit Galifornia🧡👇

Рум'яна представлені в яскравому футлярі з міцного картону, який ніби на вигляд зроблений якісно, але мені здається, що згодом почне рватися на вигинах і на куточках.

Дизайн яскравий, до такої коробочки тягнеться рука. Мій футляр прикрашає харизматична дівчина, мабуть із Каліфорнії).

Кришка закривається щільно на магніт, сама по собі не розкривається, навіть у сумочці.

Усередині футляра є дзеркальце, невелике, але зручне у використанні, воно не збільшує і не спотворює відображення.

Також, в комплекті йде маленький пензлик для нанесеня рум'ян.

Я не можу сказати, що футляр компактний, він досить високий, але в принципі зручний у використанні).

Вага: 5 гр – це повна версія. Витрата здається дуже економічною, поки що).

По-перше, хотілося б звернути увагу на неймовірно красиве тиснення у вигляді заходу сонце, ще й це золотисте напилення...😍

* Напилення несе більше декоративну функцію, тому що після першого використання повністю зникає).

По текстурі рум'яна шовковисті, помел – дрібний, але не обсипається. Текстура помірно-щільна, не сильно тверда, але на пензель потрібно нашарувати.

Аромат дуже смачний. Компанія Benefit називає його ароматом «GALifornia Dreamin», який є сумішшю рожевого грейпфрута і ванілі, але я ще відчуваю в ньому трохи кокосу та щось дуже медове. Аромат у міру насичений, тому не викликає дискомфорту, але його хочеться нюхати й нюхати)

Пензлик маленький і вже з першого погляду було зрозуміло, що якість у нього така собі. Рукоятка прямокутна, виконана з матеріалу, який схожий на дерево, може це воно і є). Пензлик плоский, що теж мені не дуже сподобалося, я більше люблю широкі, класичні пензлі. Ворс синтетичний, досить жорсткий, якщо наносити рум'яна з натиском, то може навіть трохи дряпати шкіру. Ворс набитий начебто добре, але дуже неохайно підстрижений, ворсинки не рівні, та ще й стирчать.

Коротше кажучи, для польових умов зійде, але на постійній основі мені не подобається його використовувати, хоча він і непогано набирає пігмент, навіть добре розтушовує).

Рум'яна насичені персиково-рожеві з дуже теплим підтоном. Колір заходу сонця. При сильному нашаруванні можна помітити перлинно-золотий перелив, навіть трохи дуохромний. Це сяйво дуже помірне і вигідно освіжає обличчя, його не видно з космосу).

На мою думку, відтінок досить універсальний, буде гарно виглядати як на світлій, так і на смаглявій шкірі, підійде будь-якому кольору волосся і навіть очей).

Як я вже писала раніше – рум'яна на пензель потрібно нашарувати, причому робити це доводиться з легким натиском). Однак, пігмент з пензля просто чудово переноситься на шкіру.

Пігментація у відтінка висока та її можна нарощувати. Хочу звернути увагу, що з цими рум'янами дуже легко переборщити, тому не раджу захоплюватися з нашаруванням).

Також, рум'янами можна поставити і пляму, але пігмент не заліпає, тому плямку дуже легко розтушувати.

Рум'яна м'яко лягають на шкіру і добре розтушовуються, зовсім не обсипаються. Текстуру шкіри не підкреслюють, не западають у пори. З іншою дкоративною косметикою потоваришували (як із кремовими, так і з сухими текстурами).

Фініш: сатиновий, з помірним сяйвом. Також, хотілося б відзначити, що при денному світлі, рум'яна виглядають спокійніше, а ось при західному сонці - сяйво стає більш активним, що може легко перетворити денний макіяж на вечірній.

Стійкість: середня, 5-6 годин тримаються добре, потім потрібно підфарбовуватись. На обличчі не окислюються. Величезний мінус у тому, що без фіксації, рум'яна сходять не рівномірно, роблячи на обличчі ефект леопарду.

  • Гарний відтінок та дуже смачний аромат
  • Приємна текстура, яка не обсипається та комфортно лежить на шкірі.
  • Рум'яна цілком м'яко наносяться і розтушовуються, але все ж таки, можуть поставити пляму.
  • Висока пігментація
  • Гарний, ніжний фініш
  • Помірна стійкість, але без фіксації рум'яна сходять плямами
  • Не сушать шкіру, не западають у пори.
  • Дуже освіжають макіяж, як на мене, то відтінок підійде всім).

Рум'яна досить непогані і в принципі я задоволена покупкою, але все одно, всередині мене є це відчуття - "очікування-реальність". Однозначно, я чекала, що ці рум'яна будуть якимись надприродними, за фактом - просто гарні рум'яна, у яких теж є недоліки).

Дякую за увагу💕