Lytvynenko

Те, що своє відслугувало

Те, що своє відслугувало

Перший мій допис з порожніми пляшками, але вирішила теж спробувати підсумувати враження щодо деяких продуктів.

1. Йогурт для тіла Fluff з ароматом кавуна. Писала про нього коротенько тут - https://club.makeup.com.ua/looks/11798/

Неймовірний запах, легка консистенція, не жирний. Використовую подібні йогурти або лосьйони після електроепіляції, коли жирні креми та креми з оліями не можна.

Обов'язково візьму ще, з іншим ароматом.

2. Шампунь для кучерявого волосся Inebrya Ice Cream Curly Plus. Допис з його участю - https://club.makeup.com.ua/post/11746/

Подобається, уже давно беру різні його варіації. Приємний запах, свою дію робить - очищує шкіру голови. Але наступним візьму інший бренд, хочеться пробувати щось нове.

3. Парфумоване рідке мило для рук "Gold Champ" MARÊVE

https://club.makeup.com.ua/post/14491/

Хороше, моє перше враження залишилося позитивним, буду купувати надалі, але аромат "Rose Wine" сподобався більше.

4. Тональний крем L'Oreal Paris Alliance Perfect.

Досить давно в мене стоїть без діла, і, мабуть, уже непридатний. Надто важкий для мене, для шкіри виявився комедогенним. Хоча раніше щоденно використовувала, та й ходила з підшкірниками (

5. Пилка для стоп Staleks 100/180

Хороша, 2 різних абразиви, довго слугувала. Придбала теж від Staleks, але там 4 різні ступені жорсткості, буду тестити.

6. Зволожувальна ампула Pyunkang Yul стояла не один місяць без діла і відправляється у смітник. Не раджу. Тут розповіла про неї - https://club.makeup.com.ua/post/11771/

7. Розчин для лінз MULTISON для мене нормальний, я взагалі їх не розрізняю, свою справу робить та й добре. Бюджетний і цілком працюючий. Наступного разу хочу спробувати якийсь розчин з Мейкапу замовити.

8. Сухий шампунь NIUQI.

https://club.makeup.com.ua/post/18316/

Швидше закінчився, ніж Batiste, для прикладу. Але свою справу робить. Купувала не в Украіні, цілеспрямовано шукати не буду, тим паче на сайті його немає.

9. Гідрофільна олія Medi Peel.

https://club.makeup.com.ua/post/12976/

Беру її часто, одна з найкращих бюджетних корейських, на мою думку. Щиро раджу. Але нещодавно натрапила на коментар дерматолога, що не можна змивати гідрофілкою макіяж з очей, то мабуть, додатково придбаю міцелярку.

10. Антиперспірант чоловіка Gillette Endurance Arctic Ice.

Подобається йому більше, аніж Old Spice, легкий запах, піт добре блокує, на цілий день захисту вистачає. Але буду замовляти йому такий через раз, все ж солі алюмінію мене бентежать.

Пробувала вперше і прям закохалася 😍 Достойна заміна моєму улюбленцю від Benton. Тестера вистачило на 2 повних рази (з вухами та шиєю).

Легка текстура, відносно рідка; не липкий; стабільні хімічні фільтри, тому не вибілює. Дуже сподобався, буду розглядати його і вам щиро раджу!