Anna_feerie

Як створити ефект зміїної шкіри для макіяжу Русалки/Медузи/Дракончика

Оскільки образ викладачки зі Слізерину викликав бурхливу реакцію, як і обіцяла, викладаю маленький туторіал по створенню ефекту луски. Підійде не тільки для косплею Хогвартса, а й для багатьох образів на тему морських створінь, драконів та ін.

Тож, для процесу нам знадобляться:

- сітчаста штуковина (в мене це шапочка для перуки, можна взяти стару панчоху або колготки);

- тіні, якими будемо малювати: сухі, пресовані - не важливо, головне щоб була хороша пігментація;

- пензлики.

Отже, наносимо тональний крем, як зазвичай (потім я ще припудрила обличчя, щоб тональний не відбивався). Робимо контурування за потребою. Далі акуратно вдягаємо нашу сіточку. Після цього можемо приступати до роботи: чистим пензлем набираємо перший відтінок та вбиваючими рухами наносимо на обрану частину обличчя.

Для свого образу я використала 3 відтінки зелених: темний (його наносила по краю обличчя), середній (його нанесла слідом, розтушовуючи межі) та світло-бірюзовий - він розмістився на зовнішних кордонах малюнку. Пензлі краще брати різні під кожен колір, щоб вони не змішувались там, де це не треба. Ну, і звісно, не обов'язково робити саме зелену луску, адже, наприклад, для образу русалки чудово підійде і фіолетово-рожева гама.

Знімати треба знизу, просунувши руки з боку шиї під шапочку/панчоху. Таким чином ми не пошкодимо наш малюнок 😉😉😉. І в результаті отримуємо нашу зміїну/русалкину шкіру).