alena.rosee

Baccara Rose Extrait by Fantasy Community Perfumes 🖤

Baccara Rose Extrait by Fantasy Community Perfumes 🖤

Всім привіт! 🖤

Продовжую вас знайомити з цікавим американским брендом , який не перестає мене дивувати .

Сьогодні розмова піде про Baccara Rose Extrait by Fantasy Community Perfumes 🖤

Авжеж, ні для кого не секрет, навіть по назві, що цей аромат буде схожим на Екстракт Баккари.

І я порівняла з пробничком Куркджяна і можу сказати що на мій ніс, а я перенюхала немало всяких подібний варіацій, то ця - взагалі нічим не відрізняється (знову ж на мій ніс) майже все що я чула в пробничку Куркджяна , тут є, з тим же розкриттям.

Я здивована. Я в захваті ❤️

Та давайте як завжди.

Флакон, Чим пахне та Мої асоціації.

В мене мініатюра, 11 мл.

Бувають ще 30 мл , як я показувала в минулому дописі.

Мініатюра просто прекрасна, це естетичне задоволення її тримати та крутити в руках.

Червоне скло, спрей який розпилює аромат м'яко, і що гарно - напис назви. Це не наклейка і навіть не принт, це металічна пластина з якісним надписом назви аромата та фірмовою емблемою. Я пробувала потерти надпис, ні, дуже якісно зроблено.

Ковпачок в сумочці не відкривається.

Я закохалась в цей формат. І нехай простить мене мій любимий Джо малон з такими ж флакончиками (хоча справді це тут такі флакони як у Малона ) але це червоне скло ... просто любов. ❤️❤️❤️

Піраміда аромата:

Верхні ноти: Солодкий Мигдаль та Шафран

Середні ноти: Жасмін та Кедр

База: Мускус, Сіра амбра та Деревяшечні ноти

Асоціації:

Мені як людині трошки творчій, асоціації чи якесь натхнення приходить не завжди одразу.

Іноді якісь флеш-швидкі асоціації моментально малюють образ (і я не просто про запахи, про різне) , іноді треба подумати, але головне не задумуватись, бо найкращі асоціації чи ідеї приходять самі, немов морський прибій. То штиль на морі, потім Вжух ✨ і прийшли ідеї.

Соррі за офтоп, тож продовжу.

З Баккарами Куркджяна я знайома досить давно, одразу любов, та ношу їх по настрою, не так щоб часто, дуже дозовано і в основному в прохолодний період . Але отримавши Баккара Роуз в цьому милому червогому міні-флакончику я спіймала себе на думці, що я ніколи не проводила ніяких асоціацій з цими ароматами (з Баккарами взагалі).

Так подобається, так популярно, так багато хто ненавидить - любить і навпаки (но часто то буває чи через передоз ароматом чи просто копії погані, хто носить копії).

Але саме асоціації щодо цього аромату - то дійсно задача із зірочкою, наче і просто, але композиція немов моноліт і розділяти її на моно-порції практично неможливо.

То ж нарешті перейдемо до асоціативного ряду.

Жовтень. Теплий Жовтень, багряна Осінь панує і відчуває себе хазяйкою, час після обіду, Сонце вже доволі низько, але продовжує зігрівати своїми осінніми променями все навкруги. 

Густе, трохи прохолодне повітря стоїть монолітним туманом, на яскравій алеї шуршать листя під ногами прохожих , а з дерев досі падають спілі каштани, порушуя своїм шумом суцільну гармонію навкруги.

Так швидко, легкою ходою, немов плаваючи по землі, пройшов загадковий силует.

Ми не розуміємо то чоловік чи жінка, але силует був одягнений в темне кашемірове пальто , а його червоний шарфик розлітався від кожного пориву вітру.

Всі здивовані, ніхто не запамятав конкретики, але образ промайнув швидко та залишив незрівняні спогади, які хочется згадувати знов і знов.

"Я у захваті!!" хтось вигукнув з толпи людей, тим самим перевернувши стаканчик з мигдальним гарячим молоком, яке тільки-но приніс офіціант у вуличному кафе.

Солодкі гарячі мигдалеві струйки торкаючись холодної землі та ялинок, гілочки якиї виділяють запашні ефіри , познайомили нас з першими акордами парфумерної композиції.

Поривом вітру доноситься із ближнього кіоску аромат трошки підгорівшої цукрової вати , солодкий, манкий, трошки липкий, мабуть працівник Лунапаркового кіоску також задивився на той загадковий Силует.

Сутінки, наступає вечір, темрява заповнює все навкруги, змішуючи аромати ночі. Він п'янкий , манкий, але розділити його на інгредієнти неможливо.

Не просто так, у моєму дописі Сучасні Вампіри та Чим вони пахнуть 🖤 https://club.makeup.com.ua/post/16948/

Я згадувала Баккару та Баккару Екстракт.

Є в цьому ароматі щось вампірічне, він немов зачаровує і ви не знаєте, що ж буде далі.

Звільниться від нього складно, але і бажання такого немає, він викарбовується в думках, в образі, продовжуючи нести задоволення від його присутності.. Тепер Ви з ним разом.

Авжеж, як і будь-який насичений аромат, я рекомендую його носити мікро-дозами, це зробить аромат максимально комфортним в носці для Вас і для оточуючих людей навкруги.

Такі мої асоціації сьогодні, а якби б я писала про Баккару Екстракт Куркджяна - не змінила б ані слова, тому що аромати майже ідентичні.

Чи знайомі ви з цим ароматом чи Баккарами Куркджяна? ❤️

Дякую всім за увагу! 🖤