Рідкі глітерні тіні LCF Glitter 4 Gold
Надзвичайно якісний, простий у використанні глітер, що надасть макіяжу делікатного, неймовірного сяяння!
В питаннях макіяжу я доволі стримана і в своєму повсякденному житті надаю перевагу нюдовим, неяскравим відтінкам. Але останнім часом мою увагу все більше привертають різного роду глітери та пігменти, тому було вирішено купити для проби якийсь недорогий глітерний засіб для макіяжу, щоб зрозуміти, як я буду себе відчувати з таким блискучим макіяжем. Мій вибір впав на Рідкі глітерні тіні LCF Glitter у відтінку 4 «Gold», які настільки мені сподобались, що вирішила їм присвятити даний допис.
Оформлення/дизайн
Глітерні тіні поміщені у якісний пластиковий флакон, що складається із двох частин – верхня – кришечка, продовженням якої є аплікатор для нанесення тіней і нижня, в якій і містяться, власне, самі глітерні тіні. Пластик, з якого виготовлено флакон – міцний, не скрипить, не має ніякого стороннього запаху – все виконано добротно і якісно! Флакон і кришечка виготовлені у кольорі, ще імітує колір самих тіней, у вигляді градієнту. Оформлення, загалом, доволі просте, але стильне і практичне – мені подобається!
Одразу після купівлі флакон був обгорнутий в слюду, що є гарантією контролю першого відкриття.
На дні флакончика – наклейка з номером відтінку та графічною імітацією кольору глітерних тіней.
Аплікатор фетровий, м’якенький, ним дуже зручно наносити тіні як точково, так і на всю поверхню повік чи інших ділянок, або ж промальовувати стрілку, але для розтушовки він не дуже підходить – роблю це спеціальним пензликом, або, що ще зручніше – просто пальчиком)
Об’єм тіней – 3,5 г.
Характеристика властивостей
Консистенція тіней – кремова, дуже приємна.
Текстура якраз оптимальна – тіні не рідкі (не розтікаються), але й не надто густі – розтушовуються з легкістю.
Запах – косметично-фруктовий, слабовиражений, відчувається, тільки якщо внюхуватись у самі тіні.
Нанесення. Наносяться тіні абсолютно безпроблемно, на повіках не відчуваються, дискомфорту не створюють. Якщо наносити засіб без розтушовки – тіні лягають досить щільно, вираженим золотистим кольором. Проте мені більше подобається вигляд тіней при розтушовці – саме в такому випадку проявляється вся їх краса – на шкірі залишається тільки золотистий глітер на прозорій основі.
Завдяки цьому рідкі глітерні тіні LCF Glitter для мене досить універсальний продукт – їх можна наносити аплікатором у вигляді стрілки; власне, у вигляді тіней; та розтушовувати – залишаться тільки надзвичайно красиві блискітки, що надають макіяжу особливий акцент та шарм; окрім цього, продукт підходить і для надання сяяння іншим ділянкам тіла чи для макіяжу губ.
Висихають тіні швидко після нанесення, цього часу достатньо для розтушовки чи підправити якісь нерівності, але баритися, звісно, теж не потрібно)
Фініш. Якщо наносити тіні без розтушовки, фініш буде більше металічним, аніж глітерним, а от при розтушовці проявляється саме блискучий фініш.
Стійкість як для такого продукту як глітер – чудова! Без жодної бази чи основи глітерні тіні у мене безпроблемно тримаються мінімум шість годин (це у спеку на нависших жирних повіках), якщо наносити на базу – протримаються цілий день. При цьому, тіні не розмазуються, не відпечатуються, блискітки не осипаються.
Демакіяж. Змиваються тіні легко будь-яким засобом для демакіяжу, навіть самою простою міцелярною водою, при цьому, блискітки не розмазуються по всьому обличчі, а легко знімаються.
Печіння, подразнення, набряку чи будь-яких інших негативних чи алергічних реакцій тіні у мене не викликали.
Відтінок. Свотчі
Рідкі глітерні тіні LCF Glitter у продажі представлені в чотирьох популярних та доволі універсальних відтінках: 1 Silver, 2 Bronze, 3 Gray, 4 Gold.
Я обрала 4 відтінок – Gold.
Це красивий золотий колір, який при розтушовці залишається на шкірі у вигляді дрібного золотистого глітеру. Якщ о не розтушовувати, тіні лягають на шкіру насиченим золотистим кольором з металічним відблиском.
Найбільш виграшно тіні дивляться при штучному та яскравому сонячному освітленні – вони тоді сяють просто неймовірно, надаючи макіяжу дуже красивого акценту та привертаючи увагу.
Ну і так рідкі глітерні тіні виглядають в макіяжі
Фотографувала в різних ракурсах та при різному освітленні, щоб максимально передати колір та красу цього глітеру) Проте, як би я не старалась, ідеально передати все це сяяння моя камера все одно відмовилась)))
Окрім рідких глітерних тіней LCF Glitter 4 Gold, в макіяжі також використано гелевий олівець для очей Avon Gel Eyeliner у відтінку Rich Copper та туш для вій Maybelline New York Lash/Cils Sensational (відгук на неї тут - https://club.makeup.com.ua/post/13974/).
💛🧡💛🧡💛
Підводячи підсумки, скажу, що Рідкими глітерними тінями LCF Glitter 4 Gold я залишилась дуже задоволеною! Це хороша якість, чудова стійкість, неймовірне сяяння в макіяжі за смішну ціну!
Коментарі (0)