Mermade

Релакс від Mermade🧜‍♀️

Релакс від Mermade🧜‍♀️

Останні теплі дні добігають кінця, починається справжня золота осінь. Аби уникнути похмурого настрою, розфарбуй свої дні яскравими фарбами та солодкими ароматами з колекції пудр для ванни від Mermade🛁

Релакс від Mermade🧜‍♀️

🤍 Біла перламутрова пудра має приємний аромат і перетворює звичайне купання на спа-процедуру. Її формула розроблена на основі морської солі і цитрусового екстракту, тому шкіра стане м’якою і насититься вологою за найкоротші терміни. Більше жодного напруження, тільки ви, гаряча ароматна ванна і кокосовий релакс.

💚 Її яскравий відтінок забарвлюють воду в салатовий колір, наповнить ванну ароматом кавуна з ваніллю та дозволяючи відчути релакс і відновити сили для нового продуктивного дня. Завдяки вмісту морської солі в складі шкіра отримає повноцінне очищення, зволоження і тонізацію, зберігши відчуття свіжості та легкості на довгий час.

🧡 Пудра, яка має насичений помаранчевий колір, здатна перенести вас з ванної кімнати в простори пустелі з оранжево-червоним заходом сонця. Вона має грайливий аромат шампанського з м'якими нотками екзотичних фруктів. Створювати атмосферу свята ще не було так легко!

💗 Кольоровий порошок найменшого помелу забарвлює воду в ніжно-рожевий відтінок та наповнює простір приголомшливим ароматом - і буденне купання перетворюється на справжній спа-сеанс! У складі косметичного продукту містяться морська сіль, яка сприятливо впливає на стан шкірного покриву. Вже готові пірнути в гарний настрій з головою?

❤️ Вона допомагає ефективно очистити шкіру, насичуючи її корисними властивостями натуральних компонентів. Морська сіль у складі чудово тонізує і пом’якшує шкірний покрив. Пориньте у вир яскравих фарб, насолоджуючись довгоочікуваним комфортом.

💛 Пудра дозволить відчути настрій свята сповна. Вона забарвлює воду, поєднуючи білий, рожевий і помаранчевий відтінки. На поверхні утворюється цікавий візерунок, схожий на природну структуру мармуру. Засіб з приголомшливим ароматом свіжоспеченого солодкого фруктового пирога, приправленого пряною ваніллю.

💜 Ніжно-рожевий колір з ароматом повітряного зефіру, карамелі та ванілі, вона допоможе позбутися від важкості дня та нагородить відчуттям повноцінного розслаблення і комфорту. Відчуйте ніжний дотик олій та турботу про оксамитову шкіру, поринаючи в яскраву морську лагуну.

💙 Просто додайте засіб у воду, і ваш настрій вмить стане яскравим, тіло чекає легкість, а думки — умиротворення. Засіб зафарбовує воду в ніжний блакитний колір, надає приємний аромат і перетворює звичайне купання на справжній ритуал.

💧Пудра має м'ятний відтінок, в який забарвлює воду а аромат зі свіжими морськими нотками допоможе випарувати погані думки, розслабитись і віднайти гармонію. У складі міститься мінерал з морських глибин - сіль, що чинить додатковий доглядовий вплив, покращуючи стан шкіри.

До речі, наша пудра доволі економна, одного пакетику на 20 грамів вистачає аж на 4 ванни🛀

А ще ми завжди прислухаємось до наших споживачів, тому попрацювали над вдосконаленням формули👩‍🔬, аби після релаксу ви могли розслабитись і насолодитись переглядом улюбленого фільму🍿, а не терти ванну🧽

Доповнити спа-процедури допоможуть ароматичні свічки від Mermade, які чудово можна поєднувати між собою завдяки ексклюзивній формі свічника🕯