Lily♥️

Mon GUERLAIN

Mon GUERLAIN
Mon GUERLAIN

Осінь для мене – це не лише пора змін і трансформацій як і в природі, так і в собі! Є бажання розвиватися, шукати нові навики, удосконалюватися, навчатися, ставати кращою версією себе! В образі також хочеться змін. Тому також і тема зміни ароматів завжди для мене особливо актуальна в холоднішу пору...+ це додаткове джерело настрою для мене❤️

Цей аромат мені дістався від сестри ( вирішили обмінятися і це дуже класно) Так до мене потрапив цей маленький Mon Guerlain-чик))) У мене – це версія EDT В Обʼємі (30 мл). Дуже миленький флакон, я би сказала в красивому вінтажному стилі.

Тож перейдемо до самого аромату. Знаю, що сьогодні є багато версій цього аромату Mon. Моя версія вийшла ще в 2018 році і сьогодні знаю ніби вже не випускають, але на MAKE UP точно можна знайти👌. На мені аромат відкривається бергамотом з цитрусами і в базі теплішає, відчувається ваніль і лаванда, шлейф присутній. Щоб передати настрій аромату , можу сказати , що він досить невагомий, без проекційного шлейфу, як вуаль, але зі своїм герленівським характером. Взагалі аромати Guerlain, завжли дуже якісно скроєні, і це дуже радує💗

По нотам тут:

• цитрус
  • лаванда
  • ваніль
  • пудровий
  • солодкі ноти
  • білоквітковий
  • карамель
  • свіжо-пряний
  • ароматичні
  • квітковий

Mon Guerlain Eau de Toilette був створений парфумером Thierry Wasser і Delphine Jelk.

Верхні ноти: Лаванда, Мандарин і Бергамот; ноти серця: Жасмин Самбак, Апельсиновий Цвіт і Іланг-Іланг; ноти бази: Ваніль з Таїті, карамель, Ірис, Фіалка і Бензоїн.

Я все таки бачу цей аромат більш стильним , але жіночним і вишуканим з образом косуха+сукня в квіти з грубими черевиками або стильними adidas на платформі з шкіряною міні спідницю та білою сорочкою. 🍂

Mon GUERLAIN
27 вересня, 2023
Lily♥️
27 вересня, 2023