Mila__Mi

Крем-суфле для тіла Tropical Mood 🥭🍍 від SHAKYLAB

Крем-суфле для тіла Tropical Mood 🥭🍍 від SHAKYLAB
Крем-суфле для тіла Tropical Mood 🥭🍍 від SHAKYLAB

На осінь я була в пошуках поживного крему для тіла і водночас хотіла спробувати щось нове. Натрапила на наш український бренд натуральної доглядової косметики SHAKYLAB (в них в основному догляд для тіла). І цей бренд виготовляє свою продукцію спеціально на замовлення для сайту Makeup.

Так ось, щодо крему: у бренду є чотири різних аромати strawberry 🍓, exotic tsunami🍌🥥, flower passion🌸, tropical🥭🍍(саме який я і обрала, бо коштував він 107 гривень, дууже дешево як для натурального засобу).

Взагалі на засоби бренду дуже гарні відгуки, тому пройти повз було важко 👀

Баночка об'ємом 150 мл (заповнена доверху), для мене доволі маленька за об'ємом, бо для тіла я люблю обирати засоби в більшому форматі, але моя зацікавленість казала: бериии 😁

У складі з основних компонентів: масло ши, олія бабасу, екстракт манго та тамаринду, рослинний гліцерин, пантенол, віт. Е, натуральний зволожуючий компонент (не зрозуміло правда який саме) та інші.

Пахне вершками з легкою фруктовою нотою 🥛🍑 після нанесення на шкіру, аромат розкривається і стають відчутні тропічні ноти🥭🍍 Пахне класно, хочеться намазюкати ним все тіло з ніг до голови 🤤 На шкірі тримається ще декілька годин, просто з часом стає менш відчутним.

Сам крем білого кольору, візуально за текстурою нагадує кремчик, але насправді він як батер. Він щільний, жирненький і краще розподіляється по шкірі після скрабування. Перший час (30-40 хвилин) після нанесення шкіра прям блищить (таке часто буває саме після нанесення батерів) і через той самий час повністю поглинається. Добре зволожує та живить шкіру, надаючи їй антиоксиданту дію.

Незважаючи на таку щільну текстуру і такі компоненти у складі, ефект зволоження як на мене доволі слабенький ... Тобто якщо нанести крем зранку, то через півдня шкіра знову потребує зволоження (саме моя шкіра). Можливо на теплу пору року він був би краще, або якщо ваша шкіра нормальна, не суха. Але враховуючи гарні складові засобу, приємний аромат та відсутність негативних реакцій на шкірі я би поставила йому тверду 4-ку. І зацікавлена спробувати інші аромати кремчиків у бренду, та й не тільки кремчиків 👀

Щось пробували у Shakylab? Можете щось порадити?