Elizavecca Face Care 24k gold snail Cleansing Foam
Якісна бюджетна пінка яка підійде для проблемної шкіри
Привіт)
Останнім часом мені не щастило на нормальну пінку для вмивання яка б дійсно круто очищала,але при цьому не сушила шкіру,добре пінилась і була не за всі грощі світу
Тому було вирішено придбати ту пінку,яку я вже пробувала,і якою була задоволена ,а саме Elizavecca Face Care 24k gold snail Cleansing Foam
💛
Доречі,це одна з найперших корейських пінок для вмивання яку я тестувала)
Моя шкіра комбіновано-жирна,з акне і постакне,найголовніше в пінці шукає гарне очищення і щоб не сушило і не стягувало шкіру.От наче запитів і не багато,але попробуй знайти таку як треба)
Почну з пакування,ну воно прикольне,коробочка у вигляді великого слитку золота,виглядає ефектно)
Об‘єм як для пінки великий,цілих 180 мл яких вистачить надовго)
💛
Сама пінка,це класична корейська пінка,густа,економна,треба всього маленьку горошинку щоб було багато густої піни.Аромат має приємний квітковий,ненав‘язливий.
💛
Найперше зазначу,що пінка дуже класно піниться,навіть у холодній воді,очищає дуже якісно,але при цьому делікатно,залишки туші,гідрофільної олійки чи тону вона змиває на ура,при цьому не сушить і не стягує шкіру.Ніяких подразнень,покраснінь чи додаткових прищів не викликає!Єдине, якщо ви любитель,як і я,ще й очі намилювати,то тут попрошу бути акуратними,бо буде щіпати
Пінка не підвела,така ж класна як і була)
Коментарі (0)