Винник Катерина

Гомаж для шкіри голови та волосся

Гомаж являє собою суміш поживноі основи та ексфоліюючих частинок. нічого супер складного)) рекомендується нанести на шкіру голови та волосся і накрити шапочкою для душа на 10-14 хвилин. Потім рутинний догляд - шампунь, маска, олійка тощо.

якщо чесно, не зрозуміла пункт з шапочкою. В мене було 2 пробники. То одиницях з нею, другий без витримки. різницю в ефекті не помітила.

консистенція кремова з дрібними часточками кокосової шкаралупи. схоже на скарби для тіла від Ів Роше - густина вище середньої (пливе, але повільно)))) і багато дрібних ексфоліативних частинок. . запах описати не можу. Слабо виражений, якийсь -нейтральний.

Після використання волосся дещо обємніше. Але вимити це все займає більше часу, ніж звичайна моя "головомийна" рутина))))

загалом, користуватись можна. А можна і щось аналогічне зробити з кави та кондиціонера для волосся)))) але то для тих, хто любить заморочуватись домашніми аналогами))))))

Aqua/water, Carnitine pca, Glycerin, Cocos nucifera (coconut) shell powder, Dicaprylyl carbonate, Cocos nucifera (coconut) oil, Cetearyl alcohol, Glyceryl stearate, Potassium palmitoyl hydrolyzed wheat protein, Hexyldecyl laurate, Hexyldecanol, Parfum/fragrance, Adiantum capillus veneris leaf extract, Moringa oleifera seed oil, Xanthan gum, Benzyl alcohol, Iactobacillus/eriodictyon californicum ferment extract, Glyceryl undecylenate, Glyceryl caprylate, Tetrasodium glutamate diacetate, Lecithin, Tocopherol, Argania spinosa leaf extract, Maltodextrin, Leuconostoc/radish root ferment filtrate, Ascorbyl palmitate, Citric acid