Людмила💙💛

Чудовий зволожуючий крем для обличчя "Інтенсив лайт"

Чудовий зволожуючий крем для обличчя "Інтенсив лайт"

Про бренд:
Косметичні засоби Doliva розроблені лабораторією фармацевтичного концерну Dr. Theiss Naturwaren, в Німеччині.
Основним компонентом засобів виступає оливкова олія першого холодного пресування. Завдяки вмісту унікальних активно діючих компонентів, таких як сквален, олеокантал, натуральний вітамін Е, оливкова олія є ідеальною складовою для догляду за шкірою обличчя, особливо шкіри, схильної до сухості.

Чудовий зволожуючий крем для обличчя "Інтенсив лайт"

Крем для обличчя з оливковою олією першого холодного віджиму з ретинолом та захисною формулою клітин. Запобігає передчасному старінню, покращує оновлення клітин та зміцнює структуру шкіри. Для молодшої і підтягнутої шкіри.
Склад:
Aqua, Orbignya Oleifera Seed Oil, Helianthus Annuus Seed Oil, Olea Europaea Fruit Oil, Crambe Abyssinica Seed Oil, Hydroxyethyl Acrylate/ Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Ethylhexyl Palmitate, Tocopheryl Acetate, Panthenol, Retinyl Palmitate, Tocopherol, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract, Ethyl Ferulate, Parfum, Benzyl Alcohol, Phenoxyethanol, Potassium Sorbate, Citric Acid, Linalool, Citronellol, Limonene, Benzyl Salicylate, Eugenol, Geraniol.
Поглянувши в цьому кремчику на його компоненти одразу видно, що склад хороший. Першими у списку йдуть оливкова олія та інші натуральні рослинні олії: оливкова олія першого холодного віджиму, олія абіссінська, екстракт розмарину, пантенол...

Одразу після відкриття баночки, відчувається аромат трав. Після нанесення на обличчя, цей аромат зникає приблизно через 10 хвилин.

Моя шкіра нормальна, але потребує додаткового зволоження. Мені цей крем ідеально підходить під макіяж на кожен день. Консилер та пудра дуже добре "лягають" на обличчя після використання цього крему. Сама консистенція крему дуже легка і приємна. Легко наноситься на обличчя, гарно вбирається, не викликає подразнень чи алергії, добре розгладжує шкіру.