Ксенія 💫

Гідрофільна олія максимально комфортна для обличчя.

Гідрофільна олія максимально комфортна для обличчя.

Вітаю красуні 💐!

Використання гідрофільних засобів в моїй рутині - це вже постійний крок до шляху гарної шкіри. Це започаткувала в мені моя жага любові до корейського поетапного нанесення засобів.

10 років досвіду різних засобів цієї категорії, серед яких насправді можу виділити лише деякі. В основному, наразі я користуюся більше такими текстурами як бальзам, але хочу розповісти про одну олійку, яка запала мені в душу тоді (зараз зовні на пакуванні відбулися зміни) і використання від неї було одне задоволення. Це очищувальна гідрофільна олія від Coxir Ultra Hyaluronic Cleansing Oil.

Бренд недорогий, візуальне пакування (та власне і назва 😏) дуже схоже на більш дорожчий корейський COSRX.

Об'єм :150 мл

Виробник: Корея

Особливості :

💦 нормалізує гідробаланс;

💦підходить для всіх типів шкіри (навіть схильної до чутливості);

💦заспокоює подразнення;

💦усуває лущення і сухість;

💦гіпоалергенна формула.

Але і Coxir не поступається - все якісно, зручно, продумано для споживача :основна інформація на пакуванні є як корейською, так і англійською мовами; дозатор захищений додатково від проливання, має плавне натискання, носик хоч і довгий, проте не "плюється". Сама баночка спершу нагадує скло, але це гарний якісний щільний напівматовий пластик. Одна насолода естетична.

По текстурі це класична прозора гідрофільна олія, але не дуже густа такби мовити, бо на моєму шляху траплялися і більш густі. Це мені і сподобалося відразу - її відмінність. Натомість, аромат був мені не дуже приємним. Точніше він відрізнявся від косметичних засобів : це не квітковий, не свіжий чи ще якийсь "дівчачий", мені більше нагадує соняшникову олію 🤭. Чомусь тут я не очікувала цього🙄. Відгуків було мало ще на цей засіб, про такий момент не уточнялося.

Я використовую гідрофільні засоби у вечірньому догляді завжди - є на мені макіяж або ж нема. Просто пінка /гель по типу шкіри мені замало.

Маю нормальну шкіру, інколи чутливу, начебто не схильну вже до закупорювання.

Саме ця олійка давала відчуття не перенасичення, а навпаки легкості. Іноді буває від подібних засобів, що навіть змивши далі чимось, залишається плівка навіть на очах(страх як це не люблю). Хоча виробник, наскільки я пам'ятаю, не рекомендує її саме для демакіяжу очей.

Також відмічу і саме відчуття шкіри. Я нею користувалася якраз влітку, коли себорегуляція в повній дії. Окрім гарного очищення шкіри, є ще і зволоження (гіалуронова кислота у складі) ;також є олія каноли, яка захищає шкіру від зовнішніх факторів; олія камелії - відновлює шкіру, екстракт лимона робить шкіру гладкою та пружною.

Олійка гарно поводить себе, не відчувається жирним чимось та неприємним.Плівки на шкірі немає. Шкіра зволожена в результаті та заспокоєна.

Нагадаю, що гідрофільні засоби ми завжди наносимо сухими руками на сухе обличчя (є макіяж чи нема),попередньо розподіливши в долонях. Трошки тримаю на шкірі до розчинення макіяжу, якщо він є. Додаю водички зовсім небагато, створюючи цим консистенцію емульсії і вмиваюся. Завжди після додатково використовую пінку /гель по типу шкіри. Саме 2-етапне очищення дозволяє мені вже багато років не згадувати про чорні цятки на обличчі та широкі пори.

Так як діло було влітку, використання спф підвищене в рази, то саме так можна краще за все перевірити гідрофільні засоби на предмет очищення. З цим - все ок👌 по усім фронтам.

Дякую за увагу 💐

Сподіваюсь мій досвід буде в нагоді.

Про гідрофільні засоби :

українського бренду можна ознайомитися тут https://club.makeup.com.ua/post/7753/

Корейський - почитати тут https://club.makeup.com.ua/post/7372/

від американців ось -

https://club.makeup.com.ua/post/11803/

З повагою, Ксенія ✨