Чистикова Дарья

Тінтуючий гель для брів від Lamel

Тінтуючий гель для брів від Lamel

Це покупка з розряду 'по необхідності', попередній гель для брів у мене закінчився, був гарний, але покупку не повторю, країна виробник не та.

Купила я цей тінт з легким серцем після ознайомлення з дописом Оксани. Дякую їй і вам, дівчата, що ділитись своїми вдалими покупками. Що можу сказати, гель виявився для мене ідеальним.

Гель знаходиться в дуже витонченому, тонкому, прозорому, пластиковому тюбику. На флакончику є вся інформація щодо термінів придатності та складу засобу. Гель був затягнут плівкою, її було складно відокремити, але її наявність це плюс.

Щіточка довга, тонка, ідеальна, використовувати її одне задоволення. Щетинки досить еластичні, не колючі, акуратні та завужені до кінчика. Флакончик має добрий обмежувач, тому на щіточку набирається рівно стільки, скільки необхідно для нанесення на бровки.

Аромат при нанесенні і користуванні невідчутний взагалі. Але якщо прям поставити за мету можна ледве уловити нотки акрилової краски чи спирту, але це якщо сидіти і внюхувати флакон хвилин 3-5, психічно здорова людина так робити не буде😊

Текстура легка та однорідна. Засіб прозоро-коричневий з великою кількістю блискіток. Для себе обрала колір 401 Blonde. Блискітки ледь помітні на брівках, такий собі а-ля мокрий ефект. Пігмент коричневого кольору особо не помітний, мені він і не потрібен я фарбую хною раз-два на тиждень. Про хну, яку я використовую, писала тут https://club.makeup.com.ua/post/15074/

Як я вже писала вище, щіточка зручна, дуже правильної форми та розміру, вона ідеально прочісує волоски надаючи їм потрібний напрямок. Через хвилинку гель висихає і фіксує волоски як треба. Фіксація добра, мої не густі брови тримає  (попередник такого ефекту не давав). Якщо доторкнутися до них відчувається невелика жорсткість, як від лаку для волосся.

Мені сподобалося, що він не обсипається і фіксує бровки протягом усього дня, надає гарного вигляду, приборкуючи неслухняні волосики. Липкості я також не помітила, це ще один плюс.

Вважаю достойний кандидат у будь-яку косметичку, а для мене цей засіб став просто не замінним 🥰