KsuLv

Ритуали фарбування брів.

Ритуали фарбування брів.

Привіт, красуні! 🌸

Сьогодні хочу розповісти про свою знахідку для оформлення брів.

Передісторія: кілька разів робила брови в майстрів, потім побачила, що сама можу не гірше і більше до них не ходила 😅 Згодом зробила перманент брів і потреба в оформленні відпала на 2 роки. Але, нажаль, перманент на сонці має здатність до вигорання (можливо якби спф на брови наносила, то такого не було б, але щось я дуже сумніваюсь). Згодом вигорівший перманент (мав сірий колір) потрібно було чимось перекривати, от я і розпочала пошук хни для брів. Раніше постійно користувалась хною Kodi (вона мене повністю задовольняла, було ідеальне співвідношення ціна/якість), але цього разу захотіла спробувати щось новеньке. На просторах мейк апу натрапила на хну для брів Nikk Mole. Ціна у рази більше ніж у Kodi, але мене зацікавила велика палітра кольорів і гарний дизайн самої хни. Колір я обрала - шоколад (по відгукам і фото він був найбільш наближений до коричневого).

Ритуали фарбування брів.

Це професійни розчин, що робить відтінок засобу максимально насиченим, яскравим та пролонгованим, посилюючи ефект від процедури фарбування і стійкість самої хни.

Ємність для розведення хни обоʼязково має бути зі скла, кераміки чи пластику.

Перед нанесенням необхідно знежирити брови, це потрібно для того, щоб кольоровий пігмент рівномірно проник в шкіру. Я знежирюю ватним диском, змоченим в міцелярну воду Bioderma sensibio (про неї вже раніше писала) https://club.makeup.com.ua/post/18753/. Далі міцелярку змиваю водою. Розпочинаю нанесення самої хни спеціальним скошеним пензлем. Необіхно пильнувати за рівномірністю фарбування, можна дещо прочісувати брівки, щоб пігмент рівномірно ліг.

Мої враження:

✅ хна гарно розчиняється розчинником (не утворюючи грудочок);

✅ рівномірно лягає на брови (я роблю консистенцію "сметани");

✅ якщо тримати довше 15 хв може вийти занадто темний відтінок (я тримала 30 хв, хотілось би трохи світліший);

✅ через 3 дні бровки набули кольору, який не відлякував людей 😅

✅ після використання хни бровки стають рівненькими, доглянутими і не "стирчать" у різні сторони (власникам густих брів знайома ця проблема 😅);

✅ пігмент на шкірі тримається 10 днів;

✅ розхід доволі економічний.

Отже, цією хною я задоволена на 100%. А який ваш улюблений засіб для фарбування брів?