Mona

Набряклі повіки чи що я тільки не перепробувала. 2 частина

Набряклі повіки чи що я тільки не перепробувала. 2 частина

Отримавши пробник нового крему Estee Lauder Advanced Night Repair Eye Supercharged Gel-Creme вирішила його одразу ж протестувати. Один крем для шкіри навколо очей Estee Lauder підійшов мені, то чому ж не спробувати ще й новий. На дотик густий і майже пружний, колір матовий напівпрозорий, теплий. Наносити зручно та досить приємно, супер економний. Шкіра після нього м'яка та зволожена.

А от щодо моєї проблеми, результат мене засмутив, всього три нанесення і я у тому ж стані з якого почала, змучені роздуті повіки. Тому не можу сказати продовготривалий ефект від цього крему саме на шкірі довкола очей.

Решту пробника використала, як крем для обличчя. Жодних неприємних наслідків, трохи зменьшив видимість невеликих зморшок. Єфект схожий на Purlés 152, про який я писала в дописі про протестовані мною антивікові креми.

Тож терміново повернулась до Revitalizing Supreme+ Youth Power Eye Balm дуже сподіваючись на повторний рятівний результат.

Набряклі повіки чи що я тільки не перепробувала. 2 частина

Гель-крем зволожуючий для шкіри довкола очей з антиоксидантами та охолоджуючим еффектом Estee Lauder DayWear Eye Cooling Anti-Oxidant Moisture Gel Creme. Мене підкупила обіцянка прибрати набряклість у описі на сайті та захист від оточуючих факторів.

Текстура гелева, колір напівпрозорий пастельно зелений. При нанесенні не помітила вираженого охолождуючого ефекту хочь і зберігаю його у прохолодному місці. Трохи охолоджує, як і будь-який гель поки всотується та висихає.

Якогось помітного ефекту з цим кремом не досягла. Наче і гірше не робить, але й не покращує ситуацію. Слід врахувати, що шкіру навколо очей без догляду давно не залишаю та на її стан не скаржусь, крім набряків повік та пари викликаних ними заломів. Тому можливо, як доглядовий крем зі зволоженням він і непоганий.

До речі, якщо звернути увагу на маркування цей крем має наноситись під очі, а не навколо, навідміну від Revitalizing Supreme+ Youth Power Eye Balm. Фото маркування додаю. Це підтрерджується і рекомендаціями на офіційному сайті бренду.

І останне на сьогоднішній день моє придбання для шкіри навколо очей Дерматологічна сироватка для корекції зморщок та відновлення пружності чутливої шкіри навколо очей La Roche-Posay Hyalu B5 Eye Serum.

Прозора, рідка сироватка з легким запахом в баночці з кришечкою-піпеткою з кулькою на кінці. В цілому ідея з металевим аплікатором мені сподобалась, приємний масаж з відчуттям прохолоди. А от з дозуванням я справилась не одразу і ось чому:

- якщо в піпетці є рідина, вона витікає у великій кількості і намагається затопити очі;

- якщо баночка повна, то з зовні на піпетці лишається рідина, яка в процесі нанесення збирається краплями та неочікувано стікає і намагається затопити очі;

- при масажуванні навколо ока (другий етап масажу з інструкції) рідина стікає з верхньої повіки у внутрішній кутик ока і намагається затопити очі;

А тепер докладніше про використання та результати. Отже з першого з нанесення з навединих вище причин я просто затопила шкіру навколо очей сироваткою, але в очі пощастило оминути)

І ось він довгоочікуванний ефект, повіки зпухли. Одразу. Це була абсоютна перемога. Тепер лишається, робити все правильно кожен день та сподіватись на довготривалий ефект)

Наступні рази я намагалась залишити зайву рідину у баночці і наносити те що лишилось на кульці. За моїми спостереженнями чим меньше сироватки тим меньший результат, але не лінійно. Якщо наношу мінімум, то невелика припухлість лишається, а якщо більше, то знімає повність, але ризик потрапити в очі зростає. А цього варто уникнути за будь яких умов, бо пече дость сильно і треба терміново промивати.

Також цікава деталь, незалежно від кількості яку наношу, лишається липкість, ще й така, що повіки злипаються, щоб закрити очі треба докласти трохи зусиль) Одразу зазначу, наношу на очищену та тонізовану шкіру.

Через означену деталь спробувала наносити на термальну воду. Липкості не позбулася, а от поглинатись сироватка стала набагато краще. Тому вирішила просто напосити на неї крем. Чекаю поки вона поглинеться в момент набільшої липкості наношу поверх крем, що вирішує питання.