PILIRINA 💛💙

100% клон Love Don't Be Shy By Kilian

100% клон  Love Don't Be Shy By Kilian

Колись вже писала за цей аналог, бо відносила всю минулу зиму у відливанті. І знаєте що скажу?

Зламайте мені ніс, якщо хоч 2% аромату буде не таким як в оригіналі. А мій ніс запам'ятовує аромати довічно у пам'яті. Хоча всі інші покупки, крім ароматів, мені у сім'і вже давно не довіряють - все купую носом, навіть туалетний папір.

Відкриваю таємницю бюджетного аналогу у якого стійкість до прання, а не 8 годин, як у оригіналі. І після цього затесту який я нанесла на себе разів 20... О. Карл, я дорвалася! Так, я особливо не стидаюся теститити аромати у магазинах) Я саме та вонючка, яка смердить у транспорті, сорі!

Зрозуміла, що Love Don't Be Shy By Kilian 1:1 Asabi №3 Intense. Навіть не здивуюся, якщо ви його не знайдете у відливантах, бо у цьому році останній ароматно-нішевий німець став дуже відомим клоном і його просто розгрібають.

Asabi - достатньо молодий нішевий бред, я за нього писала тією зимою, але дехто не прислухався до відливанту яким би вже насолодилися і перегоріли б до оригіналу. Ну цей висновок роблю, судячи з коментарів. Насправді, бренд Asabi офіційно є тільки на мейкапі в Украіні. Стокова це парфумерія чи ні, дивіться самі, бо я кайфую зі старожилів і дуже рада б була отримати "просрочку", бо аромати після 2019 мене не влаштовуть у звучанні.

Щодо 100% відповідності ремарк:

Love Don't Be Shy By Kilian - відповідність 99%

Love Don't Be Shy Extreme By Kilian тупо 1:1, навіть боюся озвучити 100% відповідність, але я так відчуваю. Колір відливантк 1:1. Насичений, темний, як бренді.

Він солодкий до попозлипання, зефірний, маршмеллоу, троянда, шоколад. Ну все те саме, але, пардон, стійкість Asabі до не те, що до змивання, там до доби точно, а от Love Don't Be Shy Extreme By Kilian мене "вразила" - до 6 годин. І це 30 пшиків? Принаймні, діти у машині могли ж щось сказати, правда ж? Чоловік промовчав. коли приіхала з шопінгу і на питання - чи ти щось чуєш? Відповів, що просто приємно пахне в авто. Ви ж зрозуміли цю стійкість? Це не про Asabі.

Програш однозначний Kilian у сторону Asabі, хоч у мене суха, холодна шкіра і на ній аромати майже не тримаються.

Ймовірно, Calice Becker злила свою формулу туркам, бо вони, мабуть, немало за це платять.

Показати вам дуже бюджетний клон? Тільки тапками чи яйцями не кидайте.

Я про нього вжеписала, але сама ж не дуже добре відношуся до укр парфумеріі.

Попереджаю! Це дуууже бюджетний аналог, яки має схожість з Love Don't Be Shy By Kilian, але може викликати цукровий діабет і ви від нього не очікуйте прямо 100% відповідності, але він дуууже схожийі: https://club.makeup.com.ua/post/10678/

994234

Фух, видихнула цукор і зефір... Сиджу, нюхаю відливант Asabі 3. Кайф!

Піду, замовлю собі пару міліків на цю зиму, бо бюджетніше по відливантам точно не знайду.