Demchenko Alina

Сліпий затест : Burberry Brit Rhythm For Her

Сліпий затест : Burberry Brit Rhythm For Her
Сліпий затест : Burberry Brit Rhythm For Her
Сліпий затест : Burberry Brit Rhythm For Her

Для мене затест ароматів в сліпу - це доволі будена річ. Але вперше, я обираю аромати, з аналогом яких я не знайома, а також з нотами які я уникаю .

Вибір пав на Burberry Brit Rhythm For Her . Це представник квітково-мускусного сімейства і для мене це трошки боязко.

Отдже, зі старту я отримала порцію трошки різкого, яскравого кислуватого аромату, який плавно перетікає в лаванду ( саме натуральну, з примисью полині) . Ця мускуліність перекриває неролі і робить його якимось м'якішим. Я не люблю неролі, але тут вона грає дуже гарно. Відчуття, наче я опинилась на пляжі, у вечорі і дивлюсь на бухту та гори ( я думаю всі ми уявили, про який пів острів йдеться річ) . У цьому ароматі є щось домашнє ( 😂 , але справді, аромат з примісю de ja vu). Аромат містить якусь гірку траву, чи щось схоже на це.

Поступово, композиція яка робить аромат більш унісекс ( для деяких взагалі він схожий буде на чоловічий), стає м'якою, наче хмаринка. Я відчуваю промині сонця, вологий воздух і легкість. В гру вступає ірис. Він трошки гіркий, різкий, але його обромляє чи то конвалія, чи то півонія чи якась подібна і ніжна квітка. Цей квітковий букет дуже легкий і свіжий. Це щось схоже на хрустку білизну після морозу, на прохолодне простерадло після складного і спекотного дня. Це запах покою.

База тут має отголоски деревини, можливо десь там і пробивається мускус, але я його не чую ( і як же добре). Аромат стає пудровим, заспокоює душу і після такого різкого та емоційного старту, ніяк не очікуєш якоїсь такої легкості і тепла. Близько до шкіри - відчувається щось солодке, трошки горіхове чи древесно-ванільне. Цей аромат хочеться вдихати і вдихати, бо він неймовірно приємний. Чесно кажучи, якщо зі старту аромат був би таким одразу, був би хоч повністю монотоним як квітково-пудрова база - я б вже замовила флакон, не думаючи куди і коли мені його носити, забувши про всі інші легкі аромати.

А тепер про саму композицію і що з неї я чую :

Верхні ноти - Лаванда(так, чую і вона зі старту домінує) , рожевий перець ( можливо саме він створює відчуття присутності гірких трав), альдегіди ( ну здраствуй сонечко і хмаринки) ,неролі ( перший раз в житі, ця нота мене не душить і не вбиває своєю неприємністю)

Ноти серця : Ірис ( ну його я з легкістю можу відлічити, так що так, я його відчуваю) , листя ожини ( ну можливо, я б сказала що чую кислоту її на старті), аромат півонії і троянди ( троянда - ні, півонія - так, я б сказала що там десь конвалія і щось трошки фруктове є) , квіти апельсину ( м'яка версія неролі - так, таке присутнє)

База : мускус ( не в цей раз 😂), дерев'яні ноти ( так, вони відчутні, але досить теплі, не різкі), ветівір ( от хто дає це відчуття комфорту, я думала буде в базі боби тонка чи сандал), кедр ( ну можливо, я в соло його відрізняю, а в дерев'яній композиції не дуже), кумарин ( гугл у допомогу і ми дізнаємось , що САМЕ ЦЯ НОТА, відповідає за солодкий та м'який аромат, який трошки нагадує ваніль).

ОТДЖЕ ВИСНОВОК ЩО ДО СЛІПОГО ЗАТЕСТУ АРОМАТУ, ЯКИЙ ПО ПЛАНУ НЕ ПОВИНЕН БУВ МЕНІ СПОДОБАТИСЬ.

Це було дуже цікаво, бо моя уява, робила цю туалетну воду більш пряною, більш фужерною. Так, я частково була права : старт дійсно був таким, мав трошки мускуліний підтекст. Але потім, я була приємно здивована. Виявляється що неролі для мене бувають і приємними , ірис - м'яким, а подібна пудровість не виглядає як щось застаріле. Аромат мені щось нагадує, він для мене досить приємний і я не розчарувалась. Навпаки, я спробувала те що не входить в мої стандартні вимони, він відрізняється від всього що в мене є і це змусило мої рецептори попотіти. Ну а ще я вивчила нові ноти, що теж для мене багато значить.

Світ парфумерії - різноманітний і ти ніколи не знаєш, як одні і тіж ноти заграють в тому чи іному ароматі. Ну як тут - я не відчула мускус, неролі мене не вбили.

Цікаво почути відгук когось, хто теж тестував цей аромат. Як ви відчули його ?

Сліпий затест : Burberry Brit Rhythm For Her
Сліпий затест : Burberry Brit Rhythm For Her
Сліпий затест : Burberry Brit Rhythm For Her